perjantai 9. heinäkuuta 2021

Hups

 Sattuuhan sitä

Olen läjittäjä. Sen johdosta eteisen lipaston päällä on aina läjä papereita, lehtiä ja muuta sekalaista tavaraa. Tarpeeksi kauan läjää katseltuani tartuin eilen vihdoin härkää sarvista vai miten sitä nyt tässä tilanteessa sanoisi. Niin tai näin, löysin sieltä mainoksen katsastuksesta. Mainoksessa minua puhuteltiin ihan etunimeltä ja siinä oli myös tieto siitä koska olisi autoni viimeinen katsastuspäivä. Se oli helmikuussa. Hups. 


Siitä on vähän aikaa. Kohtalainen paniikki seurasi, koska tänään minun piti ajella Porvooseen ja viedä äitini lääkäriin. Ilta kuluikin sitten katsastusasemia hakiessa ja niiden aukioloaikoihin tutustuessa. Minulla oli suunnitelma valmiina kolmen eri katsastusaseman suhteen, kaikki matkan varrella. Onneksi heti ensimmäisessä tärppäsi ja pääsin katsastukseen. Mukavaa myös, että pääsin siihen lähimpään kun siellä huomasin puhelimen jääneen kotiin. Koukkasin sitten hakemaan sen ja ajoin katsastetulla autolla iloisena Porvooseen. Aikamoinen tuuri minulla on ollut, ettei missään kohdin ole tullut rapsuja katsastamattomalla autolla ajosta. Ensi vuonna sitten muistan. Ehkä. 

3 kommenttia:

 1. Kävipä tuuri! Nykyisin kun poliisiautoissa on ne rekkarin lukevat kamerat, niin olisi koska vaan voinut käry käydä.
  Minä nyt tuudittaudun muutaman vuoden katsastamattomuuteen, kun on uusi auto, mutta sitten se pitää muistaa ihan ilman asemien lähettämiä mainoksia, koska olen tehnyt Trafille tietojenluovutuskiellon. Saas katsoa kuinka käy…

  VastaaPoista
 2. No niin, on kyllä ollut tuuria. Tähän se kaikki sitten ilmeisesti onkin käytetty, kun ei ole lottovoittoa tullut. Onnea uudesta autosta!

  VastaaPoista
 3. No todellakin hups..., mutta kaikkea sitä autojen kanssa sattuu...:)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.