sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Wassua ja kuokkaa

Hih, hih isä!

Kävin hakemassa vanhemmiltani isäni 80-luvulla hankkimat hiihtosauvat itselleni koekäyttöön. Nyt täällä on siis koekäytössä sukset, monot ja sauvat. Sauvat vaikuttavat minulle hieman liian pitkiltä, ja isäni käskikin minun opetella luisteluhiihtoa, sekä Wassua että Kuokkaa. Miksiköhän pelkkä ajatuskin minusta hiihtämässä noita luistelutyylejä nauratti kovasti isääni?

No, perinteisellä kyllä mennään sitten kun mennään. Ensin on tarkoitus mennä hiihtelemään ystävän kanssa pellolle, jossa ei mäkiä ole. On kuulemma valaistut ladutkin.

7 kommenttia:

 1. Tasainen on varmasti oikein hyvä idea! Oma muistoni (ehkä viimeiseltä hiihtolenkiltä) yli viiden vuoden takaa on: Apua, nyt tulee alamäki! Aaaapuaaaaaaa....
  ....aaaaaaaaaaaaaa...
  ....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
  (ääni häviää hangen uumeniin)

  VastaaPoista
 2. ^Hih! :)

  Hiihto on varmasti oikein hyvä harrastus, eikun vaan pellolle lykkimään! :)

  VastaaPoista
 3. Kiirehdi hitaasti, ja tasamaalla. Jäällä tai pellolla. Nautiskellen. Minäkin hiihdän vain tasamaalla. Siis järven jäällä.

  VastaaPoista
 4. Tasaista minäkin menisin, hitaasti ja varmasti :) Hiihtämisen iloa.

  VastaaPoista
 5. Hyviä hiihtoreissuja ja huikeita hiihtokelejä!

  VastaaPoista
 6. Kiva kuulla, että on muitakin tasamaan hiihtäjiä. Minä lykin läheistä jalkapallokenttää ympäri silloin harvoin kun hiihdän. Lyhyt matka ladulle eikä mäkiä, se sopii minulle :) Hauskoja hiihtolenkkejä!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista ja olkaa huoleti, tasamaalla mennään :) Ja perinteisellä!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.