sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Pikkuvessa

Mitäs tälle tekis?

Minulla on vaaleanpunainen pikkuvessa. Se on vielä siinä asussaan kun se oli tänne muuttaessani toukokuussa 2005. Olen monesti miettinyt mitä sille tekisin. Jospa tänä keväänä tai kesänä ryhtyisin hommiin. Sinäänsä minulla ei ole mitään vaaleanpunaista vastaan, mutta jokin tässä tökkii. En minä kyllä tiedä mitä tälle tekisinkään. Ajatuksena on ollut, että korut ovat esillä ja helposti käytettävissä. Ehkä tuolle pesulahenkariseinälle voisi laittaa enemmän koukkuja? Kaikki koukut sille seinälle?
 
 

Lisäksi tuon takaseinän (kolmas kuva ylhäältä) peilikaapin voisi uusia. Mutta millaiseksi? Ja mikä olisi hyvä väri pikkuvessalle? Harmaa? Pinkki? Valkoinen? Se on kyllä varmaa, että tuo boordi saisi lähteä.

Kamalan paljon kysymyksiä yhdelle sunnuntaille.

7 kommenttia:

 1. No oli kyllä paljon kysymyksiä :-D
  Kaikki henkarit ja koukut samalle seinälle, kannatetaan.
  Katto mustaksi kuten yhden kahvilan näkemässämme pikkuvessassa, seinät vaaleiksi, esim, joku harmahtava beige tai taitettu valkoinen... takasenälle avohyllykkö, josta tavarat aina putoilevat pönttöön ;-)

  VastaaPoista
 2. Mahtava idis tuo pesulahenkari. Kätevästi kaikki esillä, turha niitä on piilossa pitää :)

  VastaaPoista
 3. Vessa on mukavan pieni sisustusprojekti :) Olen tosi huono antamaan vinkkejä, mutta harmaa päätyseinä voisi toimia.

  VastaaPoista
 4. Saila: Eli koukut samalle seinälle. Se on hyvä! Musta katto?! Sen olin unohtanut kokonaan. Uskaltaisiko? Täällä on muuten vessanpöntön kansi aina kiinni, ettei taloudessa asusteleva pikkukissa joutuisi sinne uimaan! Juu-u. Helmistä puhun ;)

  Kiki: Kun kaulahelyt olivat piilossa, ne olivat aina myös solmussa! Siihen joskus kyllästyin ja viritin tuon.

  Cheri: On, harmaa on kyllä aina niin rauhoittava ja lempeä väri. Siksi minulla on kaksi makuuhuoneen seinää harmaita (ja vähän katon reunaakin valitettavasti...)

  VastaaPoista
 5. Yksi seinä voi olla eri värinenkin. Otapa jostain semmosia pieniä sävytyslappuja, niissä on valmiiksi katottu toisiinsa sopivat värit/sävyt. Just kävin kaverin luona, joka oli tehnyt sellaisella makkarinsa, tai kaksi sävyä oli jo valmiiksi huonekaluissa ja kaksi meni seiniin. Kyl oli niin jees!

  Kultainen peräseinä, hmm?

  VastaaPoista
 6. Laitoitpa hankalan. Jos tulee musta katto ja kultainen seinä, tarvitset peilin missä on kunnon koristeelliset kultakehykset.

  VastaaPoista
 7. Zepa: Hopea on enemmän mun juttu, joten pitäiskö takaseinä vetäistä sillä? Harkitsemisen arvoinen juttu!

  Myrsky: Musta katto, hopeinen takaseinä ja krumeluurikehykset hopeiset tuohon etualan peiliin?

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.