keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Radiosta

kuultua

Kuuntelin eilen siivoessani radiota. Siellä sanottiin: "Olemme tottuneita siihen, että kaiken pitää olla hyvää ja kivaa." Ohjelmassa puhuttiin ruuasta ja karkkiensyönnistä, annoskoosta ja muusta. 

No, minäpä kerron, että tein kyllä viikonloppuna pahaa ruokaa. Jostain olin saanut päähäni appelsiini-kanan maukkaassa kermaisessa kastikkeessa. En googlannut ohjetta, enkä ilmeisesti ollut kaupassa tarpeksi tarkkana. Ostin nimittäin greippejä. Huomasin sen vasta siinä vaiheessa kun muut valmistelut olivat jo tehtyinä. Päätin sitten laittaa greippejä kanan päälle. Ei ollut hyvä ratkaisu. Ei ollenkaan, mutta en voinut heittää ruokaa pois. Olen siis syönyt viimeisinä päivinä pahaa ruokaa. Seuraavaksi ajattelin kyllä tehdä jotain hyvää. 


6 kommenttia:

 1. Greippi on varmaan liian karvas, mutta tulipa kokeiltua uutta makua. Nyt sitten teet jotain oikein herkkua :)).

  VastaaPoista
 2. Olet kyllä tosi eksoottinen kokki! Eipä olisi mulle tullut mieleen laittaa greippejä kanaan, olisin säästänyt ne aamupalaksi (jolloin ne olisivat homehtuneet jääkaapin vihanneslokeroon). Enkä ole appelsiinikanasta koskaan kuullutkaan, mutta italialaista kanaa, johon tulee sitruunaa, olen syönyt ja tehnyt itsekin, se on hyvää.
  Täällä syödään useinkin pahaa - kun itse tekee, ei ole vaihtoehtoja. Täälläkään ei siis olla totuttu siihen, että kaiken pitäisi olla hyvää ja kivaa. Ehkä ohjelmassa puhuttiin vähän nuoremmasta sukupolvesta tms? En ihan tunnista tuosta itseäni, täällä 16 asteen huoneenlämmössä sissinä asuen ;-D

  VastaaPoista
 3. Nyt ainakin tiedät, että greippikana ei ole hyvää. Kaikenlaisia ruokakokeiluja on tullut itsekin tehtyä. Ja sitkeästi syötyä. Kerran suunnilleen itkien, olien laittanut ihan liikaa maustetta mutta eihän sitä ruokaa voinut roskiin heittää.

  VastaaPoista
 4. Mun työpaikan lähin ruokala, viereisessä talossa, tarjoaa taatusti pahempaa kuin greippikana... Oon käynyt siellä kahdesti, ja siihen loppui se. Jotain rajaa.

  VastaaPoista
 5. Päivi: Oli karvas! Eikä kyllä sopinut se maku tuohon ruokaan. Paras tehdä vain jauhelihakeittoa seuraavaksi.

  Saila: Sinä kyllä oletkin sissi!

  Minna-Liisa S: Liian paljon saa lukea kuinka paljon ruokaa heitetään pois. Joten syötävä on!

  Zepa: että sellainen kokemus sulla! Hyvät eväät sitten matkaan.

  VastaaPoista
 6. No, ei ne kokkailut aina onnistu :-)
  Parempi onni tänä viikonloppuna!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.