keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Sateisena iltana

autonikkunasta

Tarkoitus oli käydä iltakävelyllä katsastamassa Lux Helsingin tarjonta. Iltakävely vaihtui autoajeluksi, mutta nähtiinhän ainakin pääteos. Ja kuultiin se myös. 
Vettä satoi kaatamalla ja näkyvyys oli huono. Mustissa vaatteissaan kulkevat ihmiset hyppelehtivät suojatielle tai sen lähistölle milloin mistäkin kolosta. Varsinkin Kisahallin lähistöllä. Heijastimia ei voi olla liikaa, joskus yksikin riittäisi.

10 kommenttia:

 1. Kylläpä Suurkirkko näyttää erilaiselta. Heijastimista olen niin samaa mieltä, meillä täällä maalla ihmiset ovat huomanneet hyvin niiden merkityksen ja useimmilla on huomioliivi pimeällä tiellä.

  VastaaPoista
 2. Hienolta näyttää kirkko väreissään...ja hyvänä talvena on Valo Helsinki...toisaalta lumisena talvena se olisi varmasti hurjan upea...vai onko se ollut ennenkin..?
  Tuli mieleen että Ekku Peltomäen valoshow on ollut Töölönlahdella ( muistaakseni) joskus eKr....heh...
  Täällä meilläpäinkin oli yhtenä jouluna jokirannassa valoshow...sinne piti päästä..ja spektaakkeli ei ollut järisyttävä ; erivärisiä jouluvaloja puissa ja pari värivaloa suunnattu muutaman isoon mäntyyn ;) Aika söpöä silti.
  Muutama viikko sitten olin ajaa mustissa olevan ihmisen päälle...ei katuvaloja...ei heijastinta. Tyttö näpräsi kännykkäänsä...
  Mulla on muodikkaasti huomioliivi päällä kävelylenkillä...ekalla kerralla piti kyllä kysyä kaverilta että kehtaakko olla mukana...

  VastaaPoista
 3. Mahtava valoshow ollut siellä suurella kirkolla!

  VastaaPoista
 4. Hieno valoshow!
  Ajan päivittäin reilun 100 km ja joka päivä tulee räksytettyä kyytikaverin kanssa heijastimettomista ihmisistä -sekä maalla että kaupungissa.

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia upeasta kohteesta! Heijastimia tosiaan saisi olla käytössä aina, mutta varsinkin nyt kun tuo märkä pimeys imee kaiken valon.

  VastaaPoista
 6. Inna Vaara: Oli komeaa!

  Cheri: Fiksua! Oli tosissaan muutama läheltä piti tilanne kun oli niin pimeää ja sateista ja jostain parkkeerattujen autojen välistä hyppelehti ihmisiä katua ylittämään.

  Leenajapojat: Huomioliivi on varmasti hyvä! Tai sitten paljon heijastimia.

  Minna-Liisa: Oli se hieno.

  AnnaS: Heijastimet ovat aika halpoja henkivakuutuksia!

  Myrsky ja Minna: Oli, ja tuo sydän sykki myös.

  Päivi: Sen verran pitäisi jokaisen itseään rakastaa, että käyttäisi heijastimia.

  VastaaPoista
 7. Se on kyllä tosi outoa miten harvakseltaan näkee heijastimia. Ihan mustiin pukeutuneita ihmisiä ei millään tunnu erottavan liikenteessä.

  VastaaPoista
 8. Komeet oli valot!
  Tämä heijastinasia on vaan niin kumma, etten voi ymmärtää mikseivät ihmiset välitä omasta turvallisuudestaan??? Pelottaa aina, kun ajan pimeällä autoa.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.