keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Lamput

olohuoneessa

Minä olen aina ollut vähän huono lamppujen kanssa. En oikein osaa katsella niitä sillä silmällä, enkä mielestäni ole monessakaan lamppuostoksessa onnistunut. Nämä olohuoneeseen tilapäiseksi ostetut linnut kuitenkin jaksavat ilahduttaa päivä toisensa jälkeen, vaikka niistä kaikki eivät pidäkään. Terveisiä Kikille :) ! 
Lamput on aikanaan ostettu Tukholmasta Design Torgetilta ja näkyy niitä siellä vieläkin myynnissä olevan 350 kruunun kohtuulliseen hintaan. 

Toinen onnistunut lamppuostos on Kodin1Anttilasta ja se maksoi 10 euroa. Tämä lamppu löytyy makuuhuoneesta ja linkki siitä aikanaan tehtyyn postaukseen löytyy täältä

8 kommenttia:

 1. Kivoja lamppujahan nuo ovat molemmat, varsinkin helmivalaisin sopii oivasti Naukulaan ja miksei myös lintu miellytä kuningattaren silmää: jos ei tirppatv:stä näy mitään voi tuijotella kattoon ;).

  VastaaPoista
 2. Minua alkoi naurattaa tuo ensimmäinen kuva jo ennen kuin luin terveisesi Kikille, kun tuli juuri se Kikin postaus siitä suolistetusta pulusta mieleen :) Minusta tuo on kyllä ihan kaunis, mutta varsinkin se makuuhuoneeen valaisin on kovasti minun mieleeni! :)

  VastaaPoista
 3. Hmmm....se ON varmaan ennen suolistamista ollut ihan nätti pulu :D
  Mä en oikein osaa sanoa mitä mielipuolta olisin, Kikikin veti mut ihan sanattomaksi! Tai oikeastaan sen teki blogger joka ei suvainnut mun kommentoida sinne ollenkaan :/
  Mutta makkarin lampun huolisin lennosta, miksen mä tuommosta mistään löytänyt silloin kun tilasin jostain mistä lie sitä makkarin härpäkettä! Ja vielä kympillä!!

  VastaaPoista
 4. Päivi: Helmivalaisin oli kyllä löytö!

  Mama: Kaikilla ei voi olla samanlainen maku :D

  Pepi: Voi olla! Pulut ovat oikeastaan aika nättejä. Kymppi tuntui kyllä pieneltä summalta tuosta toisesta lampusta :)

  VastaaPoista
 5. Minä kyllä rrrrakastan noita lintulamppuja! Ihania! Mutta makuasioista ei parane kiistellä :-)

  Nyt on ihan pakko tehdä kirjavinkkaus: Kaikille Downton Abbeyn ja Ylpeyden ja ennakkoluulon ystäville on nyt ilmestynyt aivan ihana kirja:Jo Baker: Longbournin talossa. En ole pitkään aikaan lukenut näin hyvää kirjaa. Suosittelen!

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä! Olenkin täällä jo vähän tuota kirjaa miettinyt! Nyt vahvistui se, että luettava on.

  VastaaPoista
 7. Sun täytyy ilmoittaa tuonne firmaan, että sulla on paljon paremmat mainoskuvat. Näissä kuvissa lamppu näyttää kepeältä ja keväiseltä :) Oi oi, sää olet saanut sen toisen lampun todella isolla alella. Olen sellaista himoinnut ostoskärryyni ja olen melko varma, että siinä oli lähtöhinta tosi paljon korkeampi. Se on kyllä upea :)

  VastaaPoista
 8. Ne on aika kepeät :) Niitä ei oikeastaan edes huomaa! En yhtään osaa sanoa paljonko tuo helmivalaisin olisi oikealla hinnalla maksanut, mutta kymppi sopi kyllä mulle!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.