torstai 16. lokakuuta 2014

Kissakirjakirjasto

Kotona

Minä olen pyrkinyt välttämään kissa-aiheisia tavaroita kotonani. Kissa-aiheiset asiat eivät ehkä hyppää silmille, mutta kun alkaa tarkemmin tutkimaan niin täältä löytyy kissamukeja, kissakeittiöpyyhkeitä, kissatyynyliinoja, valokuvia, grafiikkaa ja tauluja, kissapatsas ja tietenkin kasapäin kissakirjoja. Löytyy täältä myös yksi kissa.








Seuraava kissakirjahankintanikin on jo tiedossa. Haluan itselleni Riitta Tuluston kirjan Kissan kanssa. Siellä on tarina myös kissani, Pinkkitassun Gillesin eli Sulon, sukulaisesta.

12 kommenttia:

 1. Aikas monta kissakirjaa. Ja ihanko yksi kissakin talosta löytyy :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi löytyy :D Useimmiten löytyy. Paitsi silloin kun on piilossa ;)

   Poista
 2. Ai, olet yrittänyt VÄLTTÄÄ hankkimasta kissa-aiheisia juttuja? Hmm, en nyt tiedä, haluatko kuulla tätä, mutta se ei ihan sataprosenttisesti välity kodissasi vierailevalle ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noooh. Joskus on tullut vastaa jotain mikä on ollut pakko hankkia. ;)

   Poista
 3. Minä olen myös ilmoittanut kavereille, etten kerää kissa-aihetta :) Edellisen lemmikkini kanssa kävi niin, että KAIKKI lahjat, joita sain olivat eläinaiheisia. Eläviä kissoja sen sijaan saisi olla enemmänkin. Ei ihme, että pärjäät niin loistavasti kissojen kanssa, olet näköjään opiskellut alaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen joskus sanonut, että oikea kissa on se mikä riittää :) En taida olla kaikkia kirjoja lukenut, mutta ehkä tietoa on silti välittynyt jonkin verran.

   Poista
 4. Mahtava kissakirjakirjasto :) Joskun olen aatellut, että pitäisi oikein listata kodin kissajutut, koska huomaamatta niitä on rantautunut jokusia.

  VastaaPoista
 5. Mä voisin tulla teille viikoksi lukemaan noi kissakirjat ;D Ja silittelemään Suloa siinä samalla...

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.