torstai 23. lokakuuta 2014

Vastaisuuden varalle

valkosipulia

Jouduin tänään käymään ruokakaupassa ja käytin tilaisuuden hyväkseni. Ostin valkosipulia. Paljon valkosipulia. En ole koskaan marinoinut valkosipuleita itse, ennen kuin nyt. Ilman ohjeita, joukkoon öljyä, chili, kuivattua afrikalaista basilikaa. Pakko tulla hyvää.





Purkkiin päätyi viisi isoa valkosipulia. Luulisi näillä valkosipulihöyryillä jo flunssankin kaikkoavan lopullisesti.

10 kommenttia:

  1. Vautsi, varmaan todella hyvää! Kunhan vielä muistaa syödä niitä ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän muista! Sen verran iso purkillinen tuli.

      Poista
  2. Täytyy varmaan seurata esimerkkiä ja tehdä valmiiksi flunssan varalle. Ja voihan noita syödä ilman flunssaakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tehdä ja hyvin voi syödä ilman flunssaakin.

      Poista
  3. Olisi kyllä toivottavaa, että flunssa kaikkoaisi iäksi! Pikaista paranemista, jos ei vielä mennyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olisi! Eikä ehkä uuttakaan kyllä tule nyt kun olen näin hyvin varustautunut.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.