lauantai 28. maaliskuuta 2015

Aikainen lintu

madon nappaa

Aikainen herätys on oikeastaan mukavaa, vaikkei se aina vapaaehtoisesti kohdallani tapahdukaan. Tänäänkin olen ehtinyt jo vaikka mitä, kiitos kissojen. 

Kävin Porvoossa vanhemmillani ja perinteisesti kirppiskierroksella äitini kanssa. Tällä kerralla tein myös ostoksia. Tätä kaksikkoa katselin jo edellisellä kierroksella, varmasti yli kuukausi sitten. Silloin en raaskinut ostaa, nyt oli pakko. Ihan vain siksi kun olivat vielä jäljellä ja koska äitini heti muisti minun tarttuneen nähin kiinni viime kerrallakin. Selityksen makua, tiedän.Jostain syystä minua viehättävät esineet joissa on jotain sadunomaista. Sitä löytyy mielestäni myös tästä kulhosta ja seinälautasesta. En tiedä mistä ovat, eikä sillä niin väliäkään. Tykkään kuitenkin.

17 kommenttia:

 1. OOOOh miten ihanat! Voi, mä tykkään JUST tollasista etnisen näköisistä. Olisin tarttunut noihin jo heti ekku kerralla, höh! Noi on kyllä niin erikoiset että sun täytyy kyllä yrittää selvittää niiden alkuperä.
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään myös! Ekalla kerralla oli tosi tiukka säästökuuri, onneksi olivat jääneet minua odottelemaan :)

   Poista
 2. Oi miten ihanaa tuhannen ja yhden yön tunnelmaa! Mulle tulee mieleen Marokko tai Turkki, mutta ties vaikka olisivat Intiasta, mene ja tiedä. Eikä sillä kai niin väliäkään. Mutta olisi kyllä kiinnostavaa tietää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki hyviä vaihtoehtoja. Totuus ei kai koskaan paljastu.

   Poista
 3. Tosi kauniit astiat! Noihin ei tarvitse laittaa mitään, kun ovat ihan itsellään ihania. Meillä oli myös aikainen eka herätys, ulkona oli vielä pimeää. Kävin unenpöpperössä tyhjentämässä kissanruokapussin kissoille (tiedän, joudun vastaisuudessa kärsimään), jotta sai jatkaa unia vähän aikaa. Ehkä ne muistivat väärin kesäajan alkamisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvitsekaan, noihin ei oikeastaan voi edes laittaa mitään kun kaunis kuviointi peittyisi.

   Poista
 4. Minun tuli noista ensin mieleen Turkki, jossa just olin. Siellä oli satumaisen näköisiä tavaroita, kuten upeita mattoja, muita tekstiilejä (mm. sängynpeitteitä), seinälautasia, maljakoita, valaisimia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvin olla Turkki. Olitkin varsin jännittävissä paikoissa! Kortti tuli perille, kiitos!

   Poista
 5. Melkein ole sinulle kades, ihanat tavarat olet ostanut. Onnittelut......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä olen hankintoihini kovin tyytyväinen.

   Poista
 6. tosi hienot, tarkastajakin on tainnut hyväksyä ne :)

  VastaaPoista
 7. Hienot löydöt, upeat emaloinnit. Nuo selvästi odottivat sinua.

  VastaaPoista
 8. Aivan upeat! Täällä myös antiikki- ja keräilymarkkinat, poikkesitko? Minulta jääneet kirppiskierrokset jotenkin väliin, kyllä sieltä joskus löytöjäkin tekee, niinkuin nuo sinun nyt löytämäsi. Terkkuja vaan Porvoon mitalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En poikennut :) En edes tiennyt moisten olemassa olosta. Olisi ehkä pitänyt lukea Uusimaatakin.

   Poista
 9. IHANIA! Toiselle löytyikin mittakaava kuvasta, mutta minkäs kokoinen tuo toinen on?

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.