lauantai 14. maaliskuuta 2015

Viikonloppu

ystäviä kylässä

Perjantaina sain kaksi ystävää luokseni. Mukavaa seuraa, ruokaa ja juomaa sekä kolmeen naiseen syöty Daim-kakku aloittivat viikonlopun vieton hienosti. Sokerin lisäksi myös viini kihahti päähän. Vaikka nukkumaan siirryin vasta tämän vuorokauden puolella, heräsin jo kuudelta kissojen leikkiessä uudella lelullaan. Päätin teeskennellä nukkuvaa lähes kahdeksaan asti. Sitten se ei enää onnistunut.

Nyt on vaihdettu lakanat, siivottu koti perusteellisesti, imuroitu, pesty lattiat, pyyhitty pölyt, tiskattu käsitiskiä ja pyöräytetty koneellinen. Hoidettu kauppa-asiat, kuvattu kissoja, nautittu perjantaisia herkkuja. Kun listaan lisätään vielä muutama puhelu, päiväunet ja lukeminen, ei voi olla kuin tyytyväinen tähän viikonloppuun. Eikä tämä ole vielä edes ohi!


Viikonloppu tuntuu aina paljon pidemmältä kun heti perjantaina on mukavaa ohjelmaa. Pitäisi ihan ottaa tavaksi järjestää sitä.

Lukuvuorossa: Raittila Hannu Terminaali, Siltala 2013, alennusmyyntiostos. 

10 kommenttia:

 1. Hyvä ajatus! Mulla taas oli tänään ystävät kylässä ja söimme herkkuruokaa, jopa jälkiruokakin oli onnistunut! Se on mukavaa. Harmi vain kun lähtivät niin aikaisin, ystävien kanssa voisi tosiaan viettää iltaa huomisen puolelle, mutta epäilen, että toinen heistä olisi siirtynyt Mustin ja Ransun seuraksi sänkyyn jo ennen kymmentä elleivät olisi lähteneet :-D

  VastaaPoista
 2. Hyvän näköistä ruokaa!Ja Daim -kakkua.
  Ja huomenna on vasta sunnuntai :)
  Naurattaa tuo Sailan kommentti väsähtävästä ystävästään....mulla on sellainen ystävä, joka viimeistään iltakymmeneltä siirtyy nukkumaan ja itse tuumaan, etyä mutäs täs nyt sit tekis.
  Mä en pääse ..itse asiassa en muutamaan ole päässyt....kommentoimaan Naukulan puolelle...tätä kautta terkut Namulille ja Sedälle ♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kuulun töissä käydessäni tähän iltakymmenen sakkiin :) Mikä ihme siellä Naukulan kommentoinneissa taas tökkii :(

   Poista
 3. .....ärräpäitä kirjoitusvirheistä :/

  VastaaPoista
 4. Herranen aika kuinka aikaansaava olet ollut...olen näännyksissä vaikka olen tehnyt noista vain osan. Ja nukkunutkin hyvin alle!

  VastaaPoista
 5. Sokerista ja viinistä saa selvästi paljon energiaa :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.