torstai 2. heinäkuuta 2015

Minun niin piti

luopua, ei hankkia

Niin siinä sitten kävi. Kävin kirppiksellä. Ostin, enkä vielä ole luopunut juuri mistään. Kaikenlaisia haasteita tämänkin asian tiimoilta on ja Häivähdys Purppuraa -blogin AnnaS oli jo tarttunut toimeenkin. Minullakin on tuo kirja. Ostin sen huhtikuussa. Minunkin niin pitäisi. Mutta mutta... kävin siis kirppiksellä ja ostin pienen taulun (ja yhden emalikulhon, ja kaksi kirjaa ja palan kangasta ja yhden mekon talveksi, ehkä pikkujouluihin).Kehykset ovat vanhat ja vähän rähjäiset. Tykkään, vaikka sojottavat naulat ajattelinkin naputella paikoilleen. Kuva on kaunis. Jonkun mielestä se on ollut niin kaunis, että on halunnut kuvan kehystyttää. Minä tykkäsin tuosta niin paljon, että kotiutin. Muusta ei sitten puhuta. 

17 kommenttia:

 1. Onhan se nätti! Omia tauluhankintoja rajoittaa se, että kaikki entisetkään taulut ja kivat julisteet ei mahdu seinille. Ehkä voisin tapetoida jonkun huoneen julisteilla. On julisteita lampaista, Ranskan viinialueista ja rautateistä, Suomen majakoista ja karttoja, paljon karttoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karttoja, nam! My kind of girl!

   Mullakin on kasa kaikkea seinällä ollutta nyt ihan muualla kuin seinällä. Tavallaan kaipaan niitä, mutta kun ei vaan voi laittaa kaikkea yhtäaikaa. Nyt oon valinnut - jo monta vuotta sitten - eniten seinälle meneviksi just karttoja. Ne on kiinnostavia ja esteettisesti tarpeeksi rauhallisia.

   Mutta sitten törmäsin Clifton Karhun kankaaseen ja oli pakko...
   :-D

   Poista
  2. Tauluja ja kehystettyjä kuvia ja vaikka mitä on täälläkin ihan liikaa! Silti sorruin.

   Poista
 2. Tuossa taulussa on jotain itämaista (japanilaista) tunnelmaa. Tavaraa sitä täälläkin vain kerätään. Jos ei mahdu Viheriin, tuodaan Koskelle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin siinä on itämainen tunnelma. Taidetaan olla sinun kanssasi sellaisia hamstereita.

   Poista
 3. kaunis lintu kirsikanoksalla. Minulla on sama ongelma kuin Sailala, edes kaikki grafiikat ja maalaukset eivät mahdu seinille. Tai siis mahtuisi, mutten osaa ripustaa niitä niin tiheään. Kirpparit ovat sellaisia, että jos oikea tavara tulee eteen, on se vain hankittava. Jatkuvasti pitäisi osata myös luopua tavarasta, mutta kun joskus voi tarvita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä pitäisi nyt ryhtyä luopumaan! Ja aika rankalla kädellä. Kirpparit ovat suuri houkutus, niillä on kiva kierrellä ja aina tuntuu tulevan jotain ihanaa vastaan.

   Poista
 4. Kaunis taulu - eipä ihme, jos sorruit;)
  Luinkin siitä Annan projektista - ja en aio hankkia tuota kirjaa, sillä minun stoppini raivaukseen tulee heti siinä kohtaa, kun pitäisi kirjoista osata luopua. En osaa.
  Silti ekopaastojeni aikaan aloitettu raivausoperaatio jatkuu - hitaasti mutta varmasti. Uutta en juurikaan ole sortunut ostamaan - enkä mitään sellaista, mitä en tarvitsisi.
  Kirppareille en ole uskaltanut edes mennä - paitsi ne kerrat, kun itsellä oli keväällä siellä myyntihyllyt;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen onnistuneesti luopunut myös kirjoista. Vienyt niitä kierrätyskeskukseen kassikaupalla, siitä on tosin aikaa.

   Poista
 5. Minä olen pelannut nyt minimalismipeliä jonkin aikaa ja poistuneita tavaroita on nyt 515 kappaletta. Tosin aiemmin en laskenut, joten arvioisin olevani nyt noin 1500 esineessä. Tuo kirja on kiinnostanut pitkään, mutta odotan vielä sen hankkimista.

  VastaaPoista
 6. Onks tipu oikein päin?

  No ne kirpparit. Mul on mennyt aika hyvin, olen saanut ihan pikkuisen täydennyksiä leffoihin ym ja vain yhden vaatteen. Ei oo tullut liikaa eikä oo maksanut liikaa. Tänään selvisin kirpparilta nollaostoilla. Sieltä ois saanut senkin rantamaton, jonka ehdin ostaa Etolasta eilen. Aina pitäis musitaa kompata kirpparit ensin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, taulu on oikeasti pystysuunnassa, kuvat tuli vain otettua vähän hassusti.

   Poista
 7. Ihan huippukaunis ja olisin kanssa ostanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkäsin niin paljon, että oli hankittava!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.