lauantai 4. heinäkuuta 2015

Lisää Milanoa

työmatkalla

Töitä tehtiin aamusta iltaan, mutta kun matkalla oli mukana muitakin työkavereita, saimme tilausuuden päästä nauttimaan myös illallista yhdessä. Minua hieman rasitti edellisyönä nukutut neljä tuntia, joten jäätelölle en enää jatkanut, vaan painuin hotellille pehkuihin. 

Ruokaravintola oli viehättävällä kanava-alueella. Matkaa sinne taitoimme kahdella eri metrolla. Helteen vuoksi metron ikkunat olivat auki ja meteli korvia huumava. Illallisravintolamme oli Officina12. Muutaman kuvan ehdin nappaamaan alueesta kun kävelimme kohti ravintolaa. 


Ilmeisesti gini on nyt trendikästä, sillä ginibaareja kuulemma avataan vähän siellä täällä. Suomessakin eräs helsinkiläinen ravintola mainosti radiossa giniviikoistaan. 

EDIT: Metropysäkki lähellä ravintolaa P.ta Genova F.s.

10 kommenttia:

 1. Hienon näköinen tuo ginibaari. Mä katselin kanssa jossain maailmalla massiivisia ginijuttuja, tässäpä tuli siihenkin selitys. Gini on muodissa,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti on nyt kovin trendikästä! Näin minua valistettiin.

   Poista
 2. Kaunista! Italia on vielä kokematta. - Emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Italia on mukava maa vierailla! Lomalla en ole ollut muualla kuin Roomassa.

   Poista
 3. Kaunis kanavaranta. Kiva kun jaat näitä kuvia työreissuistasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko laittaa näitä muistiin, kun muutakaan reissua ei ole tulossa :)

   Poista
 4. Tjaa, juuri mietin gin&tonicia tässä yksi päivä (kun sellainen olisi ollut niin muakva juoma kädessä pihakeinussa istuessa), olen siis trendien huipulla - paitsi että sitä giniä ei ollut, eikä toniciakaan sen puoleen. Täytyy korjata tilanne, ihan vaan trendikkyyden nimissä ;-)
  Heh, tuli mieleen, että Suomessa takuulla joku turvallisuusmääräys kieltää metron ikkunoiden auki olemisen. Nää Pohjoismaat on vähän tällaisia. Kai me oltais kuoltu sukupuuttoon jos meitä ei suojeltais kaikelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä olisi kyllä giniä, tonicista ei tietoakaan ja se ginikin on varmasti jo kohta 7 vuotta vanhaa. Vieläköhän sitä voi edes juoda?

   Poista
 5. ookoo, ei jätskiä. Mut kivoja kuvia! Saa näistä pienen välähdyksen matkasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei jätskiä ei, olisi kyllä pitänyt muttei millään enää jaksanut.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.