perjantai 17. heinäkuuta 2015

Kävin taas

Utrechtissä, Hollannissa

Vietin osan työviikostani taas Utrechtissa, Hollannissa. Tässä tämänkertainen näkymä hotellihuoneestani. Aikaisempi näkymä tämän samaisen hotellin ikkunasta on tallennettu tänne


Työkaverini kanssa kävelimme hieman kanavan rannalla ja päädyimme syömään intialaiseen. Oli tosi hyvää. Voin mennä toistekin.


Uskoakseni tämä oli nyt viimeinen työmatka vähään aikaan. Se sopii kyllä minulle, vaikka kyllä matkailukin aina avartaa ja tuo uusia tuulia tullessaan.

Lukuvuorossa: Bergstrand Mikael, Delhin kauneimmat kädet, Bazaar, 2014, ostos Helsingin Kirjamessuilta 2014. 

Lukuvuorossa: Mas, Diwan, De Maigret, Berest How to be Parisian where ever you are, Ebury Press, 2015, ostos Schipollin lentokentältä kun kirja loppui matkalla kesken (selityksen makua, tiedän...) 

4 kommenttia:

  1. Toivottavasti matkoja ei nyt tule tällaisessa tahdissa. Siinä käy työpäivät pitkiksi ja kissojen hoitoon viemisessä ja hakemisessa on oma vaivansa siihen päälle. Nää on kyllä hyviä nää sun hotellihuoneen ikkunanäkymäpostaukset! Utrechtissä ne näyttävät olevan jonkinlaisia pohjanoteerauksia. Vaikka kaupunki tuolla kanavien rannoilla näyttääkin erittäin viehättävältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaupunki on kyllä viehättävä! Siihen ei vain ole oikein ollut aikaa tai voimia tutustua kunnolla.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.