keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Yksi vaihe

ohi

Tänään pakkasin kimpsut ja kampsut ja kissat ja kissojen vessan ja painoin heti aamusta töihin. Työpäivän päätteeksi patteriventtiilien vaihto oli tehty ja äänekkäin vaihe onnellisesti ohi. Seuraavia vaiheita on vielä tiedossa, mutta niiden aikana kissat ovat kotona. Ehkä minäkin, jos sattuu sopivaan kohtaan. 


Töiden jälkeen pääsin kuuraamaan kotona, mitä lie olivatkaan patterit syöneet kun mustia vesiroiskeita oli sekä seinissä, pattereissa että lattioissa. Ei tähän muuta, kuin että eläköön ihmesieni! 

Hieman rempan aikataulut sotkivat muuta elämää, mutta onneksi kaikki järjestyi. Lisää kuvia kissojen toimistopäivästä huomenna Naukulassa

Lukuvuorossa: Didierlaurent Jean-Paul Lukija aamujunassa, Tammi, 2015, olisikohan tullut minulle vahingossa kirjakerhosta?

10 kommenttia:

 1. Varmaan huijennusta ilmassa, kun äänekkäin osuus on ohitettu. Oon vähän kade, kun sait kissat töihin mukaasi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huojennusta kyllä, kun vaan vielä saisi laittaa tavarat paikoilleen!

   Poista
 2. Hienoa, jos pahin möykkä ja sotku on ohi!

  VastaaPoista
 3. Kiva, että sait ottaa kissat evakkoon töihin. :)
  Patterivesi on aina mustaa.
  T: Jokavuotisen patterin ilmastajan kokemuksella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustaa näyttää olevan ja ympäriinsä roiskunut myös!

   Poista
 4. Rapatessa roiskuu! Poihaat kun joutuu jäädyttämään patteriputket, irrottamaan venttiiliosan, mikä on kiinteästi osa patteria ja vaihtamaan sen uuteen. Loppu onkin sitten vain linjasäätöä ja säätöä ja säätöä.. :)

  VastaaPoista
 5. Saivatko kissat työpäivästä palkkaa? Onneksi pahin on ohi eikä tarvitse enää odotella H-hetkeä. Ensi talvena voitte iloita toimivista pattereista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna tulevat taas, mutta nyt ei onneksi tule melua. Palkkaa ei tullut, eihän sitä nyt sentään huvipuistokäynnistä makseta. Ainakin siltä minusta tuntui, että Namu ainakin vietti päivänsä huvipuistossa.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.