torstai 27. elokuuta 2015

Kiroilua ja sadattelua

Vesivahingon korjaus

Purkufirman miehet tulivat niin kuin oli sovittu. Repivät parketin auki, poistivat listat, kiinteästä vaatekaapistani ovet, rikkoivat betonin pintaa, veivät roskat ja lähtivät. Kuivureista ei vielä tietoa, ei havaintoja.


Toistaiseksi kaikki kuten piti.


Töistä tullessani kuulin, että taloyhtiön vakuutus korvaisi vahingon aiheuttamat vauriot alkuperäiseen kuntoon. Vuonna 1984 rakennetussa rivitaloasunnossani se tarkottaisi, että saisin makuuhuoneeseeni muovimaton. Ostaessani asunnon vuonna 2005 yhtenäinen parketti yläkerrassa oli yksi niistä asioista mitkä viehätti. Samanlaista parkettia ei kuulemma enää saa. Tähän harmituksen määrään ei enää  riitä edes suklaa.

Itku tulee.

21 kommenttia:

 1. Nyt kovana sinne vakuutusyhtiöön!! Sano, että sulla on parketti ollut kun ostit ja sillä selvä!
  Ne yrittää kaikkensa. Aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Jos oli parketti lattialla, niin parkettia tilalle.

   Poista
 2. Voi ei! Toivottavasti kaikki kääntyy vielä hyväksi, voimia ♥

  VastaaPoista
 3. Mutta oliko se siis patteriremonttiin liittyvä asia tämä ongelma? Eikö silloin pidä korjata siihen kuntoon, missä paikat oli kun aloitettiin? Tai ainakin joka tapauksessa noin kuin Pepi sanoi.

  Jaksamista ja voimia ♥

  VastaaPoista
 4. Komppaan edellisiä eli ole tiukkana sinne vakuutusyhtiöön päin. Ne yrittää aina laittaa kaikki omaksi edukseen. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oma vakuutusyhtiö taitaa tässä kerätä pisteet kotiin.

   Poista
 5. Kuin myös. Parketti pilalla, parketti tilalle!

  VastaaPoista
 6. Jep, tämä on just tätä! Helkkarin lisäharmitus itse vesivahingon päälle. Tsemppiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tästä sen sai kun harmistuin jo pelkästä patterirempasta.

   Poista
 7. samaa mieltä edellisten kanssa, että et todellakaan hyväksy mitään muovimattoa. Harmi, ettei samaa parkettia enää saa ja vaikka saisikin, valo on varmasti muuttanut sävyä.

  VastaaPoista
 8. Voi harmi! Tätä ei järki ymmärrä. Parkettihan tuossa meni pilalle ja purettiin, ei muovimatto. Entäs oma kotivakuutuksesi? Vaikka taloyhtiön vastuulle tämä vahinko kyllä kuuluu. Mistä ne tuon vanhan muovimaton ovat esille kaivaneet, kun sinä olet ostanut parketin etkä muovimattoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin asuntoihin on asennettu muovimatot rakennusvaiheessa, joten sieltä se tuli. Lisäksi se tuli oman parkettini alta, oli jätetty sinne asennusvaiheessa.

   Poista
 9. Voi itku. Mutta kuten kaikki sanoo, vielä pitää tiukistella vakuutusyhtiöön päin. Vaikkei samaa parkettia saakaan, on siihen parketti saatava jos sen tahtoo. Koska parketilla sen ostit.

  Tosin on muovimattojakin kauniita. Ellei sitten tarjolla ole vain jotain halvinta jaskaa, mikä on tietty ihan mahdollista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muovimattoja löytyy varmasti vaikka mitä kivoja, tässä on kyllä kyse nyt periaatteesta.

   Poista
 10. Tässä tapauksessa oma kotivakuutuksesi korvaa varmasti parketin. Nyt pää kylmänä, vakuutukset otetaan juuri vahinkojen varalle, asiakkaalla on oikeutensa. Kannattaa vielä etsiä samanlaista parkettia, hyvinkin voi jostain löytyä. Parketin ja muovimaton välissä on muitakin lattiamateriaalivaihtoehtoja.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.