lauantai 29. elokuuta 2015

Terapiaa

saksilla

Jos joskus on liian kiire, kokkaan. Se on terapeuttista, meditatiivistä ja auttaa. Kun kuorii ja pilkkoo tuntee saavansa jotain aikaiseksi. Valmiiksi asti ja sitten voi nauttia työnsä tuloksista. 

Näköjään myös saksiminen auttaa. Minä tuhosin parisängyssäni olleen toisen (vanhan ja kuluneen) patjan. Leikkasin päällyskankaan rikki, vaahtomuovit pieniksi kappaleiksi ja metallijousetkin irrotin kankaasta. Erittäin terapeuttista. 


 Nyt minulla on sitten tuollaisia tukevia kiharrettuja jousia kaksi ruokakaupan paperikassillista. Tarkoituksena oli viedä ne metallinkeräykseen, mutten millään raaskisi. Itse en näistä mitään askarreltavaa keksi, mutta oikean ihmisen käsissä näistä saisi varmasti aikaiseksi vaikka mitä hauskaa.

Istuis vaan hetken ja katselis ikkunasta ulos.
Se on terapiaa se. 
Jos joku välttämättä haluaa vanhoja patjan jousia, voi ilmoittautua kommenteissa tai sitten sähköpostitse naukulankerho(at)gmail.com Lupaan säilyttää näitä ainakin päivän tai kaksi.

2 kommenttia:

 1. Oi kun siellä on ihanasti ruusut kukassa ikkunan ulkopuolella!
  Aika mainioita nuo. Vaan tiedän tunteen. Mullakin on yhdestä vanhasta sohvasta jouset, olen ripotellut niitä pitkin pikaa, ja sitten niitä pomppaa vastaan kun yrittää leikata ruohoa. Mitähän niistä keksis... millään ei raaskis heittää pois. Hienoja joulukuusenkoristeitahan noista sais ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmin muistoruusu ja Sulon ensimmäinen äitienpäiväruusu ♥ Sähän voit askarrella joulukuusenkoristeita myyjäisiin :D

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.