tiistai 25. elokuuta 2015

Uusi remontti

alkaa torstaina

Patteriremontti on lähes ohi. Ainoastaan tuulikaapissa oleva luukku tulee enää sulkea ja muutamaa patteria paikkamaalata. Johan täällä onkin ollut kaikki mullin mallin 20. heinäkuuta lähtien, sillä huonekalut piti siirtää noin metrin päähän pattereista siihen mennessä.  

Synkän ja myrskyisen yön tapahtumia ryhdytään korjaamaan tulevana torstaina. Makuuhuone tulee tyhjentää kokonaan ja lattia revitään auki. Kuivauksen kesto arvioitiin kahdeksi viikoksi. Siihen sitten purku ja rakennustyöt päälle. Myös alakerran verholaudan takana olevaa suojakoteloa joudutaan purkamaan ja rakentamaan uudelleen. Onneksi kulut korvaa vakuutus.

Tulin vaan auttamaan mammaa tyhjennyspuuhissa.
Poikkesin tuolta Naukulasta

Tilasinko? En. Sainko silti? Sain. Aina voi kuitenkin lohduttautua sillä, että huonomminkin voisi mennä.

12 kommenttia:

 1. Mutta onneksi vakuutusyhtiön piikkiin, jos se lohduttaa. Suklaita se ei tosin taida korvata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. mutta eipä tämäkään sitten niin selvää ole. Suklaista puhumattakaan...

   Poista
 2. No juu. On sentään katto pään päällä, vaikka kaikki onkin mullin mallin. Ja menee nääkin viikot loppujen lopuksi nopeasti, vaikka ei nyt siltä tunnu. Tää lisätyö ja huonekalujen raahaaminen vaan ei tullut nyt ollenkaan sopivaan hetkeen. Kun sulla on ne hoitolapsetkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoitolapset onneksi pääsivät omaan kotiin hoitamaan omaa ihmistään.

   Poista
 3. Voi ryökky! Tietty huonomminkin voisi mennä, mutta saa silti harmittaa aikalailla. Ja just vielä hoitolasten aikaan!
  OutiR:n kommenttiin liittyen saisi vakuutus kyllä korvata ne suklaatkin :-D

  VastaaPoista
 4. Todella kurjaa ja vaatii huumorintajulta venymistä.

  VastaaPoista
 5. Voi ei! Remontti vain jatkuu eikä vielä oikein loppua näy. Onneksi vakuutus korvaa kulut (mutta ei kipua ei särkyä eikä suklaata). Makuuhuoneen tyhjennys - apua. Joudut kuvasta päätellen viettämään matkalaukkuelämää omassa kodissasi. Ehkä Namusta makuuhuoneen tyhjennys on parasta mitä seuraavaksi voisi tapahtua, mielenkiintoista ainakin (kuvasta päätellen). Kiinnostaa, mihin leiriydytte Namun kanssa nukkumaan, jonnekin tosi jännään paikkaan varmaankin, kuten vaikka olohuoneeseen. Muistakaa siirtää myös Sulon punainen sänky lähelle. Entäs hoitolapset sitten, heitä ei varmaan tarvitse siirtää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoitolapset kotiutuivat, Namukin otti muutoksen hyvin ja Sulo. Minulla taitaa olla vaikeinta.

   Poista
 6. Epäreilua, poikkeustila jatkuu aina vaan. Muistathan laittaa ylös kaikki kulut mitä remontti aiheuttaa. Taloyhtiön vakuutus kaiketi korvaa remontin ja siitä sinulle mahdollisesti aiheutuneet kulut. Myös kuivatukseen käytetyn energian.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.