Sivut

maanantai 26. syyskuuta 2016

Sumu ja värit

Kuuhulluusko iski?

Ajanmyötä olen havainnut, että matalapaine vaikuttaa mielialaan. Matalapaineella väsyttää, eikä oikein mikään huvita. Itsensä saa pakottaa tekemään asioita. Nyt mietin onko minusta tulossa kuuhullu? Toisaalta en kyllä edes tiedä onko nyt täysikuu.


Niin tai näin, tänään heräsin neljältä eikä uni sen jälkeen enää tullut. Seurustelin kissojen kanssa, pakkasin kimpsut ja kampsut ja ajelin sakeassa sumussa Porvooseen. Jos olisi ollut aikaa ja kamera, olisin varmasti pysähtynyt kuvaamaan aavemaista näkymää. Nyt pysähdyin vain tiputtamaan syntymäpäiväkortin täysiä vuosia täyttävälle ystävälleni. Onnea vaan P, vaikka oletkin karannut muille maille juhlistamaan päivääsi.

Erinäisten syiden vuoksi vasta tänään oli ensimmäinen istunto perunkirjoitusasioissa. Paperit olivat suurinpiirtein kasassa ja uskon tämän olevan helppo asia. Sitten jännitetään niitä veroja.


Illalla kävin joogassa. Matkalla tapasin ystäväni syksyn, tervehdin sitä ja toivotin tervetulleeksi.

5 kommenttia:

 1. Täysikuu oli joku aika sitten, nukuin todella huonosti ja sitten katsoin ikkunasta, ja kuuhan siellä mollotti. Ihmeellistä, voiko se tosiaan vaikuttaa siihen, ettei saa nukuttua. En vain saata uskoa sitä, vaikka usein nukun täydenkuun aikaan huonosti.
  Oletpa positiivinen! Toivottavasti verokarhu unohtaa teidät kokonaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäilen, että verokarhulla on kaikista paras muisti. Siis ihan kaikista.

   Poista
 2. On tosi harmi, kun ei saa aamuyöstä unta...minulle klo neljä on täusi yö..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minullekin yleensä, vaan viime aikoina on uni tehnyt tepposet ja karannut aamuyön tunteina jonnekin muualle.

   Poista
 3. Ihana viimeinen kuva!

  Minäkin tykkään syksystä. Just nyt on tylsä sää, sataa ja tulee aikalailla, mutta noin yleensä syksy on ihan hyvä aika vuodesta. Ja kaunis!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.