maanantai 1. tammikuuta 2018

Ajatuksia tälle vuodelle

2018

Sanotaan nyt ensimmäiseksi, että mitään en lupaa. Mutta tiettyjä asioita mietin.


 • Ruokahävikki: Siivosin tänään jääkaappiani ja pakastinta. Vaikka olen yrittänyt kiinnittää asiaan huomiota aikaisemmin, täytyy silti ryhdistäytyä edelleen. Voisi siitä mehupurkista sen viimeisenkin lasillisen nauttia. Eikä jättää kaappiin hillopurkkia, jossa on vielä viimeinen lusikallinen hilloa. Sen voisi hyvällä omalla tunnolla laittaa vaikka sinne kaurapuuroon hillosilmäksi, eipä tarvitsisi sitä sitten ihmetellä. 
 • Valokuvaus: Aikaisemminkin on tullut todetuksi, että onnellisimmillani olen kamera kädessä kissoja kuvaamassa. Kunhan valo tästä lisääntyy, niin tätä voisi lisätä elämään. Valokuvausta siis, kissojen lukumäärä on hyvä. 
 • Värikynät: Kaivoin esiin värikynät. En ole kummoinenkaan piirtäjä, mutta ehkä voisin silti käyttää värikyniä. Ainakin Maaretta Tukiaisen Hyvän mielen vuosi tehtäväkirjaani, jonka sain ystävältäni joululahjaksi. Oli mieluinen. 
Vuodenvaihde on aina tuntunut keinotekoiselta ajankohdalta uudistumista ajatellen, minulle toimii parhaiten syksy. Kesäloman jälkeinen aika. Silloin kun taas lisätään väriä ripsiin ja puetaan päälle hieman asiallisemmat vaatteet. Silloin kun vilkaisee peiliin ennen kuin painelee ovesta ulos.Naurua uuteen vuoteemme, iloa ja rakkautta myös! 

6 kommenttia:

 1. Valokuvaaminen on niin mielenkiintoinen harrastus, että sitä voi AINA lisätä. Kuvauskohteena juurkin kissat ja koirat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Ja jos jaksaa harjoitella, niin siinä myös huomaa kehittyvänsä.

   Poista
 2. Hyvää alkanutta!
  Meillä ei tehty lupauksia, mutta tuo ruokahävikin vähentäminen olisi erittäin sopiva ottaa käyttöön. Jos päättäisi, että kaupasta ei saa ostaa mitään turhaa ja putsaisi pakastimen sisällön alkajaisiksi vatsaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, hyvä. Täällä on pärjätty toistaiseksi hyvin ja pystytty vähentämään pakastimen sisältöä ja muutenkn pysytty kurissa.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.