sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Havaintoja

viikon varrelta


 • Olen hieman jumissa joululahjaksi saamani Hyvän mielen vuosi -tehtäväkirjan kanssa. Aloitin rehvakkaasti kirjoittamalla tämän kuukauden tavoitteeksi unelmieni löytämisen. Kolmen unelman löytämisen. Enkä millään tiedä/keksi/huomaa mistä unelmoin. Kääk. Voiko ihminen olla ilman unelmia?
 • Valon määrä on lisääntynyt. Kun lähdin perjantaina ajoissa töistä, havahduin valoon. Valo saa minuun liikettä. Kiinnostun sisustamisesta, valokuvauksesta ja keltaisesta ja vihreästä ja väreistä. Tuntuu, että herään vaikken tiennyt edes nukkuvani. 
 • Linnut laulavat jo kevättä.
 • TV:stä kuuluva urheiluselostus on edelleen mieltäni rauhoittava, hyvän olon ääni. Peruja lapsuudestani, oletan. 
 • Liian vähäiset yöunet viikolla, ei ole hyvä juttu. Lauantai-iltana menin yhdeksältä nukkumaan ja heräsin tänä aamuna hieman kahdeksan jälkeen. 6 kommenttia:

 1. Jotenkin ihana havaintolista. Ihanaa, että linnut laulavat keväisesti. Täällä ei vielä, yritin tänäänkin kuunnella, mutta se ihana keväinen luritus puuttuu. Sitä on niin ikävä. Tuntuu, kuin kaikki olisi kuollut - eikä ihme, kun on kamala pakkanen :-D
  Minäkin innostuin tänään muuten pyyhkimään pölyjä. Aurinko paistaa nääs keittiöön ja paljastaa kaikenlaista. Ihanaa, valoa!
  Olkoon tuleva viikkosi parempi unen suhteen. Ehkä sinä olet sellainen, että olet tyytyväinen hyvään arkeen? Mistäpä ihmeellisestä silloin unelmoisi? Paremmista yöunista, ainakin. Ai niin, ja DA-maratooneista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään pienen kävelylenkin yhteydessä kuuntelin taas lintujen liverrystä, kyllä siinä kevättä oli. Ihan varmasti. Arki on hyvä ja DA-maratoonit piste iin päälle.

   Poista
 2. Valon määrän lisääntymisen kyllä jo huomaa, ihanaa! Tänään on ollut ihanan aurinkoista, mutta kylmää, hrrr!
  Mistähän sitä unelmoisi? Siitä, että voisi muuttaa kissoineen jonnekin, missä lämpötila olisi inhimillisempi kuin täällä 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sielläkin siis unelmat hakusessa. Hyvä tietää, että meitä on muitakin. Vaikka miksei olisi!

   Poista
 3. Huono uneksija täällä hei! Olen liian realisti lähteäksi unelmoimaan, elämä on opettanut. Sillä mennään mitä on annettu. Ehkä pitää unelmoida eläkepäivistä, kun ei ole velvoitteita ja on vain vapautta, jos sinne asti terveenä pääsisi. Vielä olisi vähän suorittamista ennen sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin koen olevani realisti. Siitäkö se sitten johtuukin?

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.