maanantai 22. tammikuuta 2018

Kuka katsoo televisiota?

Mitä sieltä tulee?

Joskus ennen avasin television töistä tultuani ja surffailin kanavalta toiselle. Aina jostain löytyi jotain sopivaa. Nykyään avaan television yhä harvemmin ja harvemmin ja olen aika pihalla siellä esitettävistä ohjelmista ja sarjoista.

Muutama päivä sitten ajauduin keskusteluun televisio-ohjelmista ja päädyin sen avulla katsomaan Yle Areenasta sarjaa Ne kesät Intiassa. Ihastuin ja nyt olen katsonut ensimmäiseltä tuotantokaudelta jo lähes kaikki jaksot. Toinen tuotantokausi odottaa katsomistaan ja enempää ei tätä sitten kuvattukaan. Sääli.

Sain muitakin vinkkejä, mutta ne olen jo unohtanut. Mitä sinä suosittelisit Downton Abbey fanille, joka pitää myös tästä brittisarjasta?


4 kommenttia:

 1. Sama täällä. Sarjoja ei tule katsottu, mutta kiitos vinkistä, pitää katsoa tuo Ne kesät Intiassa..:)

  VastaaPoista
 2. Joo! Olen nähnyt Intia-sarjasta yhden jakson ja se oli kyllä tosi ihana! Ei vain hajuakaan, mihin aikaan päivästä se tuli :-D Ilmeisesti minulle liian aikaisin (ennen iltayhdeksää...)
  Kevään sarjatarjonnasta oli just juttua jossakin lehdessä. Victoria, jonka eka kausi oli tosi kiva, saa tokan kauden esitykseen keväällä. Katsoinkin siitä syksyllä jonkun jakson Orkneyllä. Ihana historiallinen sarja, tosin siinä ollaan 1800-luvun puolivälin paikkeilla eli tooooosi paljon pidemmällä menneisyydessä kuin DA tai Intia :-D
  Mä odotan ihan kuumeisesti Shetlannin uutta kautta, hemmetti, siitä ei ollut mitään mainintaa siinä lehdessä.

  VastaaPoista
 3. Romantikolle sopii taas tänään alkava Poldark. Minä katson aika paljon BBC:n sarjoja, ne eivät petä koskaan. Myös ykkösen iltapäiväsarjat menevät, nythän alkoi tänään uusi rikossarja. Siitä en osaa vielä mitään sanoa. Lemppareitani ovat myös Miss Marplet, joita tulee sunnuntaisin. Tanskalainen maajussi on ihan must. Nyt työttömänä ollessa tulee katsottua vähän liikaa tv:tä. Mukavia hetkiä sinulle telkkarin parissa!

  VastaaPoista
 4. Minäkin katsoin Ne kesät Intiassa, jossa Intia vaikutti olevan kuin kuohuva ja poriseva pata.

  Pari Päivää sitten selailin Netflixiä ja eteen tuli "Intersection", joka osoittautui turkkilaiseksi televisiosarjaksi. Jäin heti koukkuun, kun yksi roolihahmoista on suloinen, ihastuttava kuusivuotias Kaan-poika. Komeita maisemia, taloja ja ihmisiä. Kieli on eksoottista ja ihanaa kuulostella. Nimet sellaisia kuin esimerkiksi Kaan, Naz, Umut, Feyza, Ali Nejat, Neslihan, Leyla... Liikuttavia, melodramaattisia ja traagisia käänteitä, paljon nopeaa puhetta. Olen katsonut tätä saippuasarjaa vasta pari osaa, jotka ovat aika pitkiä, mutta aion jatkaa katselua. Yleltä löytyi viime joulukuulta mielenkiintoinen uutinenkin sarjasta ja turkkilaisista saippuaoopperoista: https://yle.fi/uutiset/3-9331126

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.