Sivut

sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Hurja urakka

Pation pesu

Takapihani patio kaipaa kipeästi pesua. Jostain syystä edes nämä helteet eivät ole saaneet minua tarttumaan puuhaan. Siinä saa juuriharjalla rapsutella ihan tosissaan, jos haluaa saada puhdasta jälkeä. Vaan onneksi tuntuu vielä onnistuvan. Ystäväni vihjasi kuuraamisen myös olevat hyvää harjoitusta käsivarsille ja siinä totisesti saisivat allit kyytiä.


Pieni harjoitus tuli tehtyä, vaan kyllä tästä riittää useampaankin kertaan. Pesun jälkeen patio olisi varmasti myös turvallisempi, nyt se on sateella tai kostealla säällä superliukas. Polvisuojukset vaan täytyisi hankkia tai kuurata kykkimällä.

6 kommenttia:

 1. Ei tarvi mennä kuntosalille on hyvä peruste kaikkeen vähänkin rasittavampaan kotihommaan, niin ajattelen minä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei todellakaan tarvitsisi. Tänään kuurasin vähän, vaan toivottomalta tuntuu. Mutta periksi ei anneta, prkl.

   Poista
 2. Mä olen helpottanut allieni tuskaa ja hankkinut sinipiikaan kiinnitettävän juuriharjan ja vesiletkun. Tosin en ole hommaa aloittanut vielä ja kunto tulee pettämään tällä varustuksella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt alkoi tuo sinipiikaan kiinnitettävä juuriharja kiinnostamaan. Vesiletkun hankin, mutta ei toimi. Pitäisi olla mahdollisuus ottaa vettä ulkoa.

   Poista
 3. No voi - olisinpa lähempänä, toisin sulle matonpesussa käyttämäni varrellisen juuriharjan, on mainio, kun ei tarvii kyykkiä. Entä jos teippaisit harjan jeesusteipillä jalkaan? ;-)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.