sunnuntai 5. elokuuta 2018

Pyöräretkellä

Hangossa

Ties mikä sen sai aikaan, helle tai jokin muu, kun lupauduin lähtemään kahden ystäväni matkaan Hankoon pyöräilemään. Hieman hirvitti etukäteen kuuma sää ja se, että ystäväni ovat tottuneita pyöräilemään viikonloppuina huomattavasti pidempiä lenkkejä kuin minä.

Minä vasta availin silmiäni, kun tekstiviesti napsahti tulla: "Koskas lähdetään?" Parin tunnin kuluttua oli pyörät pakattuna ja auton nokka käännetty kohti Hankoa. Eikä tarvinut katua. Lämpö hieman teki tepposiaan ja verotti voimia, mutta hauskaa oli.
Pyöräreitit olivat Hangossa hyvin merkittyjä ja maasto minulle sopivaa eli tasaista. Mereen emme uskaltautuneet vaikka uimapuvut mukana olivatkin. Lounas jäi syömättä, koska Neljän tuulen tuvan keittiö meni yllättäen jo kello 15 kiinni. Lohileipiä ja leivonnaisia onneksi löytyi.

7 kommenttia:

 1. Ihana Hanko ♥ Oi että. Se on niin nostalginen paikka! Lapsena ihan suosikki, aikuisena olen käynyt harvemmin, mutta silloinkin se on aina ollut suosikki. Ihanat kuvat - tuo kimmeltävä meri ja horisontti. Oi että. Maailman kauneimmat maisemat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanko on ihana ♥ Minä en ole sillä hurjan montaa kertaa ollut, mutta tykkään kovasti.

   Poista
 2. Hanko ❤️ Suosikkikesäkaupunki (oman kotikaupungin lisäksi) jo vuosien takaa. Paljon on vanhaa, mutta myös uutta ja kaikki ei-ihan-niin-kaunista.
  Hassu sattuma, että minäkin haahuilin Hangossa samana päivänä. Tarkoitukseni oli kävellä Tulliniemen luontopolku, mutta kuuma sää siirsi sen seuraavaan kertaan. Meressä tuli kuitenkin pulahdettua 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuma siellä olikin! Oli kyllä sattuma, vielä suurempi olisi jos olisimme törmänneet :)

   Poista
 3. HAnko on kyllä kaunis paikka ja pyöräillen siitä nauttii paremmin, kuin auton ikkunan takaa..:)

  VastaaPoista
 4. Voi, ette uineet. Oisin siitä just kysynyt että millaista...

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.