maanantai 14. tammikuuta 2019

Opettelin hitaaksi

lukijaksi

Jossain kohdin opettelin hitaaksi lukijaksi, sellaiseksi joka lukee muutaman sivun ajatuksella eikä hotkaise sivuja toisensa perään. Opin hitauden ja nyt toivon, että oppisin nopeammaksi. Tai edes keskittymään paremmin siihen mitä teen. Jo vartinkin lukeminen tuntuu ikuisuudelta. Sellaiselta, että sen jälkeen pitää ottaa puhelin käteen ja surffailla.Ehkä tämä olisikin jotain sellaita, mistä tänä vuonna pitäisi opetella pois?

6 kommenttia:

 1. Oi ei - kuulostaa kyllä pahemman luokan keskittymisvaikeudelta. Oikein hyvä ajatus opetella tänä vuonna keskittymään! Olen allerginen termille mindfulness, niin kovin amerikkalainen ja muutenkin ei niin meille sopiva sana ja joka puolella toitotettu trendi, mutta se on ymmärtääkseni juuri sitä, että keskittyy käsillä olevaan tehtävään ja sulkee muun mielestä.
  Koska olen siinä oikea mestari ja muutenkin luultavasti Suomen hitain henkilö, voin tulla koutsaamaan ;-)

  VastaaPoista
 2. Minun pitäisi luultavasti opetella sitä hitautta.Kun kaikki pitäisi olla valmista just nyt heti.Toisaalta voisi opetella myös kärsivällisyyttä ja saada aikaiseksi jotain.Todennäköisesti en tänäkään vuonna saa aikaiseksi sitä opeteltua tai sitten kärsivällisyys loppuu kesken kaiken:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuvaus sopii kyllä kaikkeen muuhun, mutta ei lukemiseen :D

   Poista
 3. Kukas lukija se tuolla mahtaakaan keikkua kirjahyllyjen päällä? Hän taitaa keskittyä perusteellisesti hallituun alastuloon.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.