tiistai 22. tammikuuta 2019

Brunssilla

Sunnuntaina

Sunnuntaina kävin pitkän ajan jälkeen (P-projekti...) brunssilla ystäväni A:n kanssa. Hän ystävällisesti lähetti listan vaihtoehdoista tutkittavakseni, varasi paikat ja maksoi brunssini. Kiitos A!



Paikaksi valikoin Fleminginkadulla olevan espanjalaisen, Bar Conin. Tämä osoittautuikin kaikin puolin kelpo paikaksi. Ruoka oli maukasta ja sitä oli riittävästi, jälkkärikakut sulivat suussa.




Suhteellisen pieni tila oli kaunis ja varsin äänekäs. Paikalle sattui samaan aikaan kaksi syntymäpäiväseuruetta (Mikä hieno tapa juhlia synttäreitä!), joten naurua ja äänekästä puhetta riitti. Ehkä vähän liiankin paljon ääntä minun makuuni. Tämä tosin on vain minun ongelmani, sillä kun kotihiiri siirtyy ihmisten ilmoille, näin voi hyvinkin käydä.


Tykkäsin kovasti ja voisin mennä uudelleenkin, vaan kun on niin paljon tarjontaa, niin ehkä pitää seuraavaksi taas joku uusi paikka kuitenkin testata.


6 kommenttia:

  1. Ehkäpä A:llakaan ei ollut mitään moittimista, varsinkin kun kyydityksiä järjestyi asian jos toisen perään samoilla istumilla!

    Joo, säilytä lista. Tai eiku, varmaan Kallioon on ens viikkoon mennessä perustettu taas kuusi uutta brunssimestaa. Bergga ainakin lopettaa. Sääli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tuo Berggakin taisi olla listalla! Todennäköisesti joku uusi siihen tilalle tulee. Oli mukavaa!

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.