maanantai 27. toukokuuta 2019

Vauhdilla eteenpäin

Tekemistä riittää

Nyt on vauhtia riittänyt. Blogit ovat jääneet hieman hunningolle, ajatuksissa ovat olleet useammin. Yleensä auton ratissa ollessa ajatukset tippuvat yksitellen jutuksi ja kun olen kotona, ei niistä ole enää tietoakaan. Eikä sitten tule pienintäkään juttua, ei säätiedotuksen säätiedotusta. 


Äiti on edelleen sairaalan kuntoutusosastolla. Mieli on virkeä ja jotain edistystäkin tapahtuu. Siellä hän vietti myös 80-vuotissyntymäpäivänsä. Minä ja veljeni järjestimme kakkuja kotiin (jos vaikka joku sattuisi tulemaan) ja sairaalaan henkilökunnalle (ja laittakaa sinne kassiin kahvipaketti kans). Vieraita tuli syntymäpäivänä ja sen jälkeen. Erityisen ilahtunut äiti oli isosiskonsa vierailusta.


Minun tekee mieleni lukea, kuunnella musiikkia, opetella kuuntelemaan podcasteja ja valokuvata, valokuvata, valokuvata. Onneksi tällä viikolla on ylimääräinen vapaapäivä. 

10 kommenttia:

  1. Hih, ei säätiedotuksen säätiedotusta. Toivottavasti ennätät vapaapäivänä tehdä mitä huvittaa!
    Kuulostaa enemmän kuin tutulta tuo, että auton ratissa päähän tupsahtelee neronleimaus toisensa perään ja sitten, kun olisi hetki niitä leimauksia kirjata, ei saa enää langanpäästä kiinni. Olenkin ottanut tavaksi pitää puhelimessa äänitystä yhden napin takana, niin sen saa nopeasti päälle ja sinne saneltua ne loistoaivoitukset. Kun vaan muistaisi kuunnella niitä sitten kotona. Hmm... pitäisiköhän kuunnella, mitä siellä on...? Kuinkahan monen kuukauden takaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on vapaapäivinäkin kiireitä pitänyt, mukavia kiireitä, mutta kiireitä.

      Poista
  2. Mukavia uutisia äitistäsi, minä vien oman äitini (kovan pakottamisen jälkeen) sovittamaan kuulokojetta perjantaina.
    Kyllä, ideoita tulee ja menee, useimmiten menee. Nauti vapaapäivästäsi! Kuvaile...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti kuulokoje on avartanut äitisi elämää.

      Poista
  3. Ylimääräisiä vapaapäiviä voisi olla useamminkin :D

    VastaaPoista
  4. Kauniita kuveja, omalta pihalta varmaan? Kiva että äitis on noinkin hyvässä kunnossa - se ottaa paljon taakkaa pois sun harteilta. Nauti torstaista! Mie puran silloin tavaroita ja käydään varmaan siivoamassa 4. linja... Tänään tiputus ja sitten Aleksilla siivous. Voin olla melko naatti viikonloppua kohti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvat olivat äidin pihalta. Tänään äiti on päässyt kotiin!

      Poista
  5. Kevät on kiireistä aikaa..:)
    Ihanaa, että Äitisi on paranemaan päin.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Ja tänään tosissaan niin hyvässä kunnossa että pääsi kotiin.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.