sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Pienijalkaiselle tuhkimolle

kenkä

Minun kirpputoritavaravuoreni ei ole viikonlopun aikana lisääntynyt. Ei niin, etteikö turhaa tavaraa kaapeissa edelleen olisi, vaan hieno sää ja hyvä seura ovat houkutelleet muihin puuhiin. Kirpparitavaraa täynnä olevat pussit ja nyssäkät ovat siis edelleen ilahduttamassa eteisessäni. Yhdestä niistä pilkotti kuvan kenkä. Se sopisi hyvin  pienijalkaiselle tuhkimolle. Korkeutta on n 6 cm ja pituutta noin 15 cm. Väritys on varsin kirjava. Toista kenkää ei ole.
Kaikkea sitä ihminen kaapeistaan löytääkin. Kyseessä on todennäköisesti lahja pietarilaiselta tuttavaperheen mummolta ja lähtee kiertoon kunhan itsepalvelukirppis jostain läheltä löytyisi (Länsi-Vantaan läheltä?). Toukokuussa olisi siihen kirppistouhuun aikaakin, sillä työt loppuvat huhtikuun loppuun ja edessä on työnhaku. Vaikka se voi vaikeaa ollakin, ei se ehkä kuitenkaan ole täyspäiväistä.

PS. Jos joku nyt sattuisi kenkään rakastumaan, voi laittaa sähköpostia Naukulan osoitteeseen! Löytyy oikeasta sivupalkista.

PS2: Myös työtarjouksia otetaan vastaan! :)

6 kommenttia:

 1. Tämähän on erinomainen foorumi myydä kirppiskamojasi!
  Palkkaan sut heti Elsan lempituolin marketing/allrounding -osaston johtajaksi, kun sellainen perustetaan!

  VastaaPoista
 2. Pieni- ja yksijalkaiselle :) Minusta tuo kenkä on kertakaikkisen upea, luulin, että olet hankkinut uudet kevätjalkineet :) Ikävä kuulla, että työt loppuvat, mutta toivottavasti pian löytyy uusi pesti.

  VastaaPoista
 3. Upea kenkä! :)

  Ja tsemppiä työnhakuun!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä työnhakuun! Hauska kenkä :)

  VastaaPoista
 5. Uniikki kenkä! Toivottavasti työmarkkinoilla tärppää.

  VastaaPoista
 6. Saila: Eikö? Tuo lähtisi kyllä ihan ilmaiseksi :) Kiitos luottamuksesta! Elsan lempituoli olisi varmasti mitä mainioin työpaikka.

  Cheri: Kyllä varmasti jossain kohdin jotain löytyy! Laitanko kengän sinulle sivuun :) ?

  Kiitos Sirpa ja Kollo!

  Minna: Kiitos! Työnhakukin käy työstä.

  Myrsky: Täytyy toivoa! Jos ei heti niin sitten vaikka syksymmällä!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.