tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kiviä

Perennapenkin reunalle

Kyllä se nyt vain niin on, että mitä äidiltäni ei löydy, sitä ei tarvita.

Porvoon reissullani puhuin kivistä perennapenkin reunalle ja kuinka ollakaan äidiltäni niitä löytyi ylimääräisiä. Niin minä päädyin tuomaan kiviä Porvoosta. Kuten tapoihini kuuluu, kuvat on otettu taas ennen kuin siistin perennapenkkiä ja sen edustaa.Kiviä tarvitaan lisää. Onneksi niitä jäi vielä äitini kivivarastoon. Musta ränni on minun ja naapurini raja ja nyt olen saanut luvan levittäytyä perennapenkkeineni myös heidän puolellensa. Tarvitsen siis lisää kasveja ja ennen kaikkea lisää työtunteja, jotta saan rikkaruohot kitkettyä.

8 kommenttia:

 1. Miten sitä aina tuleekin räpsittyä kuvia, minulla sama juttu. Siis ennen kuin leikkaa nurmen, siistii sen reunat, kitkee jne. Kuvat voisi ottaa vasta sen jälkeen. Ihme juttu.
  Onpa kivan näköinen istutus, hyvät värit!

  VastaaPoista
 2. Kivireunat on kyllä tosi kauniita :) täällä niitä myös harrastetaan oikein urakalla ja itse olen myös tuonut kiviä mistä sattuu. Onneksi niitä on kyllä ollut omallakin tontilla ihan tarpeeksi.

  VastaaPoista
 3. Olen itse täysi kivi-hullu ja keräilen niitä milloin mistäkin kukkapenkkeihini. Parhaat mestat löytyy Pellingistä, tervetuloa keräilemään!

  VastaaPoista
 4. Kivivarasto on jokaisella hyvä olla :) Olen kuskannut joskus kiviä Jäämereltä asti, siellä niitä riittäisi vaikka laatoittasi koko pihan, hakumatka vain on aika pitkä.

  VastaaPoista
 5. Saila: Multa ainakin puuttuu jonkinsortin järjestelmällisyys ja ehkä myöskin itsekritiikki :)

  Sarppu: Tältä pieneltä tontilta kivet on tarkkaan käytetty! Ei auta kuin hakea niitä vähän kauempaa.

  Kati: Erittäin houkutteleva tarjous! Tartun siihen varmasti :)

  Cheri: Onneksi Porvoo on vähän lähempänä kuin jäämeri :)

  Myrsky ja Minna: Niin sain :) Kiva juttu!

  VastaaPoista
 6. Kivat tummat sävyt penkissäsi ja kiviähän nyt kannattaa raahata mistä vaan ja aina ;) Kuvia otetaan kun iskee inspis, harvemmin siivoilujen jälkeen ;)

  VastaaPoista
 7. Pirkko: Joskus olisi vaan kiva, että inspis iskisi sen siivoilun jälkeen :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.