maanantai 24. kesäkuuta 2013

Maljakkoon

sisälle

Minulle on kerrottu pionin pärjäävän hyvin myös maljakossa sisällä. Se on sitten pakko kokeilla yhdellä oksalla. Saniaiset ovat Helmi-kissan ulkotarhasta, ettei se nyt ihan metsity.Pääsipä asetelmaan mukaan yksi särkyneensydämen oksakin, sekä Helmin vesikippo. Tuntuu, etten nyt saa vihreästä tarpeekseni, joten saniaiset saattavat olla maljakossa koko kesän.


8 kommenttia:

 1. Kaunista. Minä vielä joudun odottelemaan pionieni avautumista.

  VastaaPoista
 2. Vihreän sanotaan tekevän hyvää sydämelle, selkeyttävän ja tuovan turvaa ( sydän chakran väri ).
  Kaunis asetelma, tekee hyvää katsella sitä ; valkoinen särkynyt sydän on soma ( sydämiä !). Käpy tapetti on kaunis. Kaunis kokonaisuus ja Helmin kippo.

  VastaaPoista
 3. Kaunista! Minustakin tuntuu siltä, että en saa vihreästä tarpeeksi. Jotenkin tuo kesäinen vehreyskin tuntuu tänä vuonna ihmeellisen hämmästyttävältä. Liekö pitkä talvi vaikuttavan.

  VastaaPoista
 4. Pioni näyttää ja tuoksuukin hyvältä maljakossa. Sinulla on kaunis korkea vihreä Aalto-maljakko. Tunnistan kuvassa myös kaksi vanhaa Arabian araposliinista maljakkoa, jollaiset omistan itsekin.

  VastaaPoista
 5. Myrsky ja Minna: Täällä taas viime öinen sade verotti pionia...

  Zepa: Kiitos!

  Leenajapojat: Ehkä se vihreä selkeyttää näitä minun työkuvioitani? Mitäköhän ikuinen lempiväri harmaa tarkoittaa? Ja turkoosi ja pinkki? Mielenkiintoista!

  Minna: Luulen niin, että elimme niin kauan mustavalkoista aikaa ettei nyt saa väreistä tarpeekseen!

  Milla: Kiitos!

  Paula: Pyöreät maljakot tunnistit, mutta tuo vihreä ei ole Aalto. On joku halpa maljakko, johon olen aikanaan ihastunut värin vuoksi!

  VastaaPoista
 6. mun lempivärit ovat vihreä ja harmaa... Harmaa on niiin tavallinen ja sitä käytetään negatiivisissa ilmaisuissa ja se saa merkityksen vierellä käytettävistä väreistä.
  Harmaan sävyjä on paljon, vaikka mitä....mutta onkos harmaita kukkia...siis ihan kukkakukka ei varsi tai lehdet...?
  Harmaa rules ! Löytyy myös turkoosia ja pinkkiä! Nyt kotiin hiipimässä mustaa ja valkoista....

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.