sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Miksi en ole ruokabloggaaja?

Syy

Minä pidän ruuanlaitosta. Pidän keittokirjojen lukemisesta. Rakastan hyvää ruokaa. Harvemmin kuitenkaan teen mitään monimutkaista tai vaikeaa ja ruuanlaitto osuukin yleensä niihin kohtiin jolloin minulle ja Helmi-kissalle tulee vieraita. Eilen tuli ja päätin tehdä mansikkakakun valmispohjaan. Mascarponekermavaahtokuorrutuksen ohjeet onneksi sain asiantuntevasta ruokablogista Reposaaresta, mutta muuten mentiin ihan omilla taidoilla.


Tuo mansikkakeko tuossa keskellä kuvastaa kruunua. Huomioitavaa on myös pienet sydämet koristamassa kuorrutusta. Idea koristuksesta Ruotsin prinsessahäiden päiväksi tehdyssä kakussa on mielestäni kohtalaisen hyvä, joskin ehkä hiukan ennalta arvattavissa. Arvosanana idea on ehkä tuommoinen 7+ . Toteutuksesta ei sitten arvosanoja anneta. Kuva kertonee selkeästi miksi en ole esimerkiksi ruokabloggaaja. Eipä siihen kyllä muutkaan taidot riitä, vaikka kovasti ruuanlaitosta nautinkin.

13 kommenttia:

 1. Höpönpöpön, ei ollenkaan huonon näköinen kakku ja varmasti herkullinen! :)

  VastaaPoista
 2. Varmasti tosiherkullinen kakku! Harmi kun minä en huomannut, että eilen olis pitänyt olla hääkakkua.

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvin keksitty tarjoilu prinsessahäihin! Minusta tämä on ruokabloggausta parhaimmillaan, luovaa ja keksiliästä toimintaa. Sitä paitsi jos lopputulos näyttää liian ammattimaiselta, ei reseptiä ehkä edes uskalla kokeilla ;-)
  Tuo kakku näyttää juuri sellaiselta, että se on hyperhyvää.

  VastaaPoista
 4. Elina: Näin jälkikäteen tulee mieleen montakin tapaa miten mansikat olisi voinut kauniisti asetella. Eilen vain hihittelin ja räiskin niitä menemään :)

  Paula: Oli se ihan hyvää. Ehkä olisi voinut sen pohjan reunoja enemmän kostuttaa.

  Saila: Ehkä olivat paikallisessa lähikaupassa ajatelleet, että tänä viikonloppuna tehdään kakkuja? Ainakin olivat laittaneet vinonpinon kakkupohjia paraatipaikalle.

  Pirkko: Mansikat maistuvat aina!

  VastaaPoista
 5. Vedin kakkua tuommoiset kolme kauhallista (ei olleet pieniä) ja sain vielä lohkareen kotiinkin eli voin sanoa ihan käsi sydämellä että KYLLÄ maistui!

  Ne pienet sydämet oli kans söpöjä, murskasin niitä hampaillani riksraks - asunhan sydäntenmurskaajan kanssa ja olen oppinut jotain!

  Häät oli kiva kattoo ihan televiissorista ja porukassa.

  VastaaPoista
 6. Kakku on kaunis! Olen kanssasi samaa mieltä, että vaikka nautin leipomisesta ja välillä kokkaamisestakin, minustakaan ei olisi ruokabloggariksi. Mielummin kerron muista elämän pienistä sattumuksista :)

  VastaaPoista
 7. Niin, lisään vielä, että pidän kovasti tästä blogistasi. Olemme kai jotenkin samalla aaltopituudella...

  VastaaPoista
 8. Zepa: Hyvä kun maistui! Oli joo kiva katsoa häitä seurassa. Sydäntenmurskaajalle paljon rapsutuksia!

  Nettimartta: Kuka voisi vastustaa mansikoita?

  Snabelbacka: Kiva kun tykkäät! Tämä on sellainen hieman hassu pieni blogi :)

  VastaaPoista
 9. Lääh! Olisi minullekin siivu (tai kaksi) uponnut!

  VastaaPoista
 10. Vesi herahti kielelle, kyllä minulle maistuisi.

  VastaaPoista
 11. Minna ja Myrsky: No nyt on kyllä loppu jo!

  Cheri: Mansikat sen tekevät!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.