torstai 1. elokuuta 2013

Hyvä työ palkittiinTunnustus

Tässä se nyt nähtiin, hyvä työ saa palkintonsa ennemmin tai myöhemmin! Me saimme tunnustuksen Myrskyltä ja Minnalta. Kaunis kiitos teille rakkaat raitapaidat! 


Hyvän työn tekeminen tuo hyvän mielen myös itselle. Kaappeihin on tullut tilaa ja eilen lähti sitten vielä toinenkin kuorma Hesylle. Yhden tuplalakanan leikkasin valmiiksi räteiksi ja muut turhat liinavaatteet vein ihan sellaisenaan.

Päätin, että jos ei ole tykännyt jostain viimeiseen kymmeneen vuoteen, maku tuskin muuttuu ja näitä turhia on turha säilytellä omassa kaapissa!


7 kommenttia:

 1. Tuohan on hyvä ohjenuora. Mulla oli joskus nuorempana rajana vuosi, mutta nykyään tulee joitakin vaatteita käytettyä huomattavasti kauemmin kuin silloin.
  Onnea tunnustuksesta!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut tunnustuksesta!:-) Minulla on sama periaate - jos vaatetta ei tule pidettyä pitkään aikaan niin vaate lähtee "kierrätykseen".:-)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut tunnustuksesta! Jos jotakin ei tarvitse niin siitä pitäisi luopua eikä viedä varastoon, joka on jo täynnä tarpeetonta. Pitäisi lähteä raivaamaan reippaalla kädellä.

  VastaaPoista
 4. Ollos hyvä vaan! Rankalla kädellä kaappien siivoaminen kannattaa, itsekin aloittelin sitä puuhaa keväällä. Ja sitten voi hyvällä omallatunnolla hankkia vähän lisääkin. Mutta vain vähän. Ja tarpeellista.

  VastaaPoista
 5. Tunnustus oli paikallaan :)
  Onnittelut !
  Hesyssä oli varmaan paljon ihania karvaisia tyyppejä.

  VastaaPoista
 6. Saila: Kiitos! Kymmenen vuotta on kyllä pitkä aika...


  Sirpa ja Kollo: Onneksi voi kierrättää!

  Cheri: Juuri näin. Valitettavasti minussa on vähän liikaa hamsterin vikaa ja tavaraa kertyy nurkkiin.

  Zepa: Niin!

  Myrsky ja Minna: Kyllä tulee hyvä mieli kun saa turhaa tavaraa pois ja vielä hyvään tarkoitukseen! Näyttäisi siltä, etten kyllä vähään aikaan tarvitse mitään.

  Leenajapojat: Kiitos! En käynyt katsomassa karvaisia lainkaan. En uskaltanut.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.