torstai 3. huhtikuuta 2014

Haaste

Pirkolta! 

Kiitos Pirkko haasteesta! Säännöt tähän ovat: 

1. Vastata saamiisi viiteen kysymykseen
2. Keksiä viisi uutta kysymystä
3. Haastaa viisi bloggaajaa tekemään samoin


Pirkko kysyy ja minä vastaan: 

1. Mikä on lempipaikkasi kodissasi ja miksi? Vaikea määritellä yhtä paikkaa. Voisin ehkä valita sohvan. Siinä luen, rapsuttelen Helmi-kissaa, katson televisiota, puhun ystävieni kanssa puhelimessa ja usein myös syön. Monitoimitila. Vai pitäisikö kuitenkin sanoa pikku vessa! Siksi, kun sain sen vihdoin remontoitua. 
2. Kerro kolmesta paikasta, joissa olet käynyt ja jonne haluaisit uudestaan: Nämä tulivat ensimmäisinä mieleen Praha, Islanti ja Irlanti. Irlannissa en ole käynyt kuin työmatkalla ja siinä ei paljoa ehtinyt nähdä. Kiinnostus jäi. Hyvinkin voi olla, että Pirkon omat vastaukset vaikuttivat näihin, sillä neljäntenä mieleeni tuli Budapest. 

Taulu ostettu katukauppiaalta Prahasta (v.2000), kehystytetty siellä myös.

3. Mistä aiheista bloggaat ja miksi juuri niistä? Helmi-kissasta ja sitten kaikesta muusta mitä mieleen juolahtaa täällä Muistikirjassani. Kun aloitin bloggaamisen kissat tuntuivat hyvältä aiheelta, elokuussa 2012 päätin antaa kissojen hallita Naukulaa ja perustin tämän toisen blogin.  
4. Minkälaisia suunnitelmia/haaveita on sinulla tulevalle kesälle? Löytää töitä, nauttia kesästä, ystävistä ja hyvistä ilmoista. Tutustua uusiin ihmisiin, nauraa paljon ja valokuvata. 
5. Musiikin laji joka iskee sinuun parhaiten? Rauhallinen, melodinen. En pysty valitsemaan yhtä lajia. Kuuntelen mielelläni laulua kielellä, jota en ymmärrä. Esimerkiksi italiaksi, ranskaksi, portugaliksi, espanjaksi. En tiedä miksi, mutta se tuntuu hyvältä. Esim. Marizan fadoa tai Cesaria Evoraa. Pidän kovasti myös Bo Kaspers Orkesterista (vaikka ruotsia ymmärränkin). 

Minun kysymykseni ovat: 

Jos sinulla olisi kaikki maailman taidot ja tiedot niin: 

1. mikä olisi ammattisi?
2. missä asuisit?
3. mitä ilman et voisi elää?
4. mikä olisi historiaa?
5. millaiset juhlat järjestäisit? 

Olen taas vähän kapinallinen, enkä osoita kysymyksiä kenellekään erityisesti vaan tarjoan niitä täältä kaikille halukkaille. 

Lukuvuorossa: Bowen James The World According to Bob - The further adventures of one man and his street-wise cat, Hodder, 2013, ostos Lontoosta omaan kirjastoon. 

8 kommenttia:

 1. Hyvät vastaukset, ja hyvät uudet kysymykset keksit. Hmm... Jäi ihan mietityttämään, että mitä vastaisin :-)

  VastaaPoista
 2. Olipa niin hauskat kysymykset, että taidan tarttua :D
  Toinenkin haaste odottelee, jos vaikka yhdistäisin...

  VastaaPoista
 3. Mukavat vastaukset ja varsin kiinnostavat uudet kysymykset, hmmmm :)

  VastaaPoista
 4. Jopas olet keksinyt kysymykset! Ahaa, Bobin kertomusten jatko-osa on ilmestynyt! On rentouttavaa kuunnella musaa, joka on vain melodiaa ja ääntä, tuo on totta. Ettei tarvitse edes yrittää kuulla sanomaa.

  VastaaPoista
 5. Snabelbacka: Ei muuta kuin vastaamaan vaan!

  Pepi: Hyvä idea! Tartu vaan :)

  Mama: Ehkä sinunkin pitäisi vastata?

  Saila: On ilmestynyt ja eilen sitä jo aloittelin :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos vastauksistasi <3 Vai että vaikutin niihin, hih ;)

  Mulla Bob-jatko vielä lukematta, kauhistus!

  VastaaPoista
 7. Toivon, että kesää koskevat haaveesi täyttyvät yli odotusten. Cesaria Evora sopii erinomaisesti myös minun korvilleni.

  VastaaPoista
 8. Pirkko: No pikkasen alkoi vaikuttamaan siltä, että otin vaikutteita sieltä :) Bobista taitaa tulla suomennoskin jo tänä vuonna.

  Cheri: Toivotaan! Cesaria Evoralla oli ehkä maailman ihanin ääni.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.