perjantai 4. huhtikuuta 2014

Mitä ihmettä?

Tapahtui

Nyt en kyllä ymmärrä yhtään mitä yön aikana on tapahtunut. Menin eilen nukkumaan aivan normaalisti, iltatoimien jälkeen luin vielä hetken kirjaa ja sammutin valot puolen yön  paikkeilla. Uni tuli lähes heti. Heräsin vähän neljän jälkeen siihen, että oikean käteni olkapäätä särkee todella paljon ja minun oli vaikeaa liikuttaa kättäni. Ihmettelin sitä aikani ja kävin ottamassa särkylääkettä. Nyt aamulla tilanne on lähes ennallaan, särkyä ei enää ole, mutta olkapääni ei liiku. En saa nostettua kättä ylös ja jo hampaidenpesu aiheutti viiltävää kipua. Tukanpesusta ei taida tulla tänään mitään, sillä en saa nostettua kättä ylös kuin kyynärpäästä asti. Tässä näppäimistöllä pystyy kyllä kirjoittamaan. 


En ymmärrä mitä ihmettä tämä nyt on? Iskikö minuun yön aikana vanhuus?

12 kommenttia:

 1. Kokemuksen syvällä rintaäänellä vakuutan sinulle, että ei se vanhuuskaan ihan niiiiiin äkkiä tule!Kyllä minä nyt suosittelisin pistäytymistä valkotakkisen puheilla!

  VastaaPoista
 2. Vanhuus ei ole sairaus :) Eikä se noin nopeasti iske, vaikuttaa lishaskrampilta tai -tulehdukselta. Kannattaa käydä lääkärin pakeilla. Ensiavuksi suositellaan tulehduskipulääkettä.

  VastaaPoista
 3. Mama: Ei vissiin niin!

  Cheri: Hyvä huomio, vanhuus ei todellakaan ole sairaus.

  Ehkä tästä täytyisi lääkärille mennä, jos ei osoita paranemisen merkkejä.

  VastaaPoista
 4. Jäätynyt olkapää?? Hankalaa jollei nouse tuon enempää.
  Onneksi sulla on hyvää seuraa :)

  VastaaPoista
 5. Sinulla on varmaan jaatynyt olkapaa. Mulla on sama juttu pari vuotta sitten. Kasi ei noussut millaan vaikka kuinka yritin. Kavin laakarissa, sanoi, etta se on aika yleinen vaiva naisilla. Ehdotti vain fysikaalista terapiaa, mutta taalla se on niin kallista ja vakuutus ei maksanut joten en kaynyt missaan. Parani itsestaan. Kesti kyllakin aika kauan ennen kuin oli taas normaali.

  VastaaPoista
 6. Pepi: Seura on mitä parhainta!

  Leena: Väittivät jonkinmoiseksi tulehdukseksi kiertäjäkalvosimessa (tai jossain sellaisessa). Ei muuta kuin buranaa kehiin ja vanhuuden vaivaksi kyllä väittivät! En yhtään tarjonnut itse moista vaihtoehtoa.

  VastaaPoista
 7. Lääkettä nyt vaan kiltisti napaan ja kätöselle lepoo. Jonkinmoinen rasitus lienee tulehduksen taustalla ja suosittelen hoitamaan hyvin, ettei kroonistu.

  VastaaPoista
 8. Olkavaivat kannattaa hoitaa todella hyvin, ettei tule pahempaa. Itselläni on molemmat olkapäät leikattu vuoden välein kiertäjäkalvosimen repeämisten vuoksi. Kivut olivat aika sietämättömiä.
  http://www.diacor.fi/tietoa-terveydesta/asiantuntija-artikkeleita/519.html

  VastaaPoista
 9. Pirkko: Joo, yritän ottaa rauhallisesti kyllä mutta tänä aamuna pesin silti tukan! Eilen ei olisi onnistunut.

  Minni: Huh! Toivottavasti tämä todellakin paranee. Eilinen oli tuskallinen, tänään on jo paremmin. Aika ihmeellisen äkillinen vaiva, toivottavasti menee yhtä pian ohi kuin tuli.

  VastaaPoista
 10. Minulle iski samankaltainen vaiva viimeviikonloppuna.. kostoksi aloitetuista pihahommista.
  Minä olen tullut vanhaksi, kuopsuttaminen ja haravointi sattuu yöllä ja seuraavana päivänä!

  VastaaPoista
 11. Voi ei! Sinullakin olkapäävaiva!?!? En mitenkään pelottele, mutta minulle iski olkapäävaiva jo viime kesänä (pitkään luulin, että käsivarsi on kipeänä), ja tällä hetkellä se tuntuu menevän vaan huonommaksi. Fysioterapia ei vielä ole auttanut. Mutta kyllä nämä kuulemma yleensä paranevat!! Tämmöiset vaivat ovat kuulemma yleisiä yli 40-vuotiailla...

  VastaaPoista
 12. Me Like: Tähän kai on sitten vaan totuttava? Ei me ainakaan nuorennuta.

  Snabelbacka: Joo, iästä minullekin lääkärillä puhuttiin! Onneksi burana-kuuri on tehonnut.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.