maanantai 21. huhtikuuta 2014

Inspiraatio

Vihdoin

Kuinkakohan kauan siitä oikein on kun olen ensimmäisen kerran miettinyt maalaavani ulkopenkin? Naukulasta tämä tieto löytäisi, mutten taida uskaltaa sitä sieltä etsiä. 
Vähän skrapaamista ja sitten uutta väriä pintaan. Tiedän toki, että seinämaali ei välttämättä ole tähän tarkoitukseen paras, mutta sillä se nyt kuitenkin maalattiin. Pikkuvessan vaaleammalla harmaalla. Vielä täytyy maalata toinen kerros, sen suunnittelen tekeväni huomenna jos ilmat sallivat.

Ja oli minun tieto sieltä Naukulasta etsittävä kuitenkin. Olen suunnitellut penkin maalaamista ainakin kesästä 2012. Ehkä kauemminkin. Että ei täällä nyt välttämättä mitään kovin nopeasti tapahdu.

13 kommenttia:

 1. Hyvä suunnittelu takaa hyvän lopputuloksen!

  VastaaPoista
 2. Hieno! Jos haluaa varmasti säänkestävän, vois ehkis vetää lakat päälle? Tai en kyl tiedä takaako sekään ikuista onnea, mutta ehkä joitain vuosia kumminkin.

  VastaaPoista
 3. Maalityypistä viis -penkki on todella kauniin värinen!
  Meillä olisi pöytä, tuolit ja kaksi penkkiä maalaria vailla eli jos inspiraatio iskee -niin suuntaa Pirkanmaalle ;)

  VastaaPoista
 4. No eihän se ole pitkä aika, hyvänen aika - tällä vuosituhannella ja vieläpä samalla -kymmenellä! Todella nopeaa toimintaa. Ja hieno tuli!

  VastaaPoista
 5. Hei, tämä TO DO-hommahan on tehty ihan asiallisella aikataululla. Onnittelisin itseäni jo alle kahden vuoden proggiksesta! ;D

  Ja kaunis muuten tuli :)

  VastaaPoista
 6. Meillä on vähän samanlaiset aikataulut, mutta toimeen tartutaan kun inspis iskee. Kaunis penkki tuli, tykkään tuosta yksinkertaisesta mallista ja väri keventää sitä entisestään.

  VastaaPoista
 7. Silloin se on tartuttava toimeen kun inspis iskee, kuten Cheri jo sanoikin. Väri on oikein kiva ja nätti penkki muutenkin.

  VastaaPoista
 8. Mimon Mami: Sovitaan näin!

  Zepa: En tiedä miten kävisi! Väärä maali tuo tuohon tarkotukseen kumminkin oli, mutta kai se siinä ainakin tämän kesän kestää!

  AnnaS: Ehkä sitten muutaman vuoden kuluttua kun iskee uusi inspis?

  Saila: No nopeasti se sitten hoitui, kun sen aloitti!

  Milla: Jotenkin se to do -lista aina välillä unohtuu. Kunnes sitten taas..

  Myrsky ja Minna: Niin toivomme!

  Cheri: Minäkin olen aina pitänyt tuon penkin muodoista ja väri kyllä sopii siihen.

  Päivi: Penkki on ostettu yli 10 vuotta sitten ikeasta, hyvin on kestänyt. Paremminkin olisi, jos en olisi jättänyt suojaamatta ulos.

  VastaaPoista
 9. Minäkin olen täällä tuota tekemääni vähän tuuletellut!

  VastaaPoista
 10. Kävin ihailemassa "uutta" penkkiäsi jo eilen. Tuli kyllä kaunis.

  VastaaPoista
 11. Minäkin olen penkkiin tyytyväinen.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.