lauantai 5. huhtikuuta 2014

Kaksi kirjaa

Lontoosta

Lontoon reissulla oli pakko pistäytyä myös kirjakaupassa. Ihan maltillisesti vaan. Mukaan tarttui kaksi opusta, joista toisen jo luin. Bobin ja Jamesin tarina on niin hieno. Jos joku ei vielä tarinaa tunne, niin kannattaa tutustua!


Seuraavaksi tartun kirjaan Lost & Found. Se kertoo tarinoita Battersean koirien ja kissojen löytöeläintalosta. Epäilen, että minun kannattaa varata ainakin yksi paketillinen nenäliinoja viereeni.

Tämä käsi sitten taas. Niin, se on tänään paljon parempi. Jos joku tietää miltä tuntuu kun kovan kurkkukivun ja flunssan jälkeen pystyy taas niistämään ja saa jotain uloskin, niin sitten tietää miltä kädestäni tänään tuntuu. Jäin kyllä miettimään oliko diagnoosi oikea, vai oliko minulla vain joku lihas tai muu jumissa.

Lukuvuorossa: O'Grady Paul Lost & Found - True tales of love and rescue from Battersea Dogs & Cats Home, Penguin Books, 2013, tuliaisostos Lontoosta. 

7 kommenttia:

 1. Voi, ihania kirjoja lukulistallasi. Mitä ihmettä kädellesi mahtoikaan tapahtua. Ihan niinkuin jokin äkillinen paha iskias tai noidannuoli, mutta en ole ikinä kuullut, että käteen voisi tulla iskias.

  VastaaPoista
 2. Onneksi olet jo parempana! Kiinnostavan kuuloisia kirjoja.

  VastaaPoista
 3. Minä viihdyin Jamesin ja Bobin parissa tosi hyvin viime kesänä kun luin sen ensimmäisen kirjan (hetkessä) mutta nyt en oikein saa otetta mistään kirjasta :/
  Tuossa tuo Bob mua tuijottelee vieressä nytkin, mutta en ole alkua pidemmällä...

  Täytyy ryhdistäytä :)

  Hyvä kun käsi pelittää!

  VastaaPoista
 4. Upeaa, sinä luet vieraalla kielellä, minulla ei siihen ole rohkeutta. Nuo olkapäävaivat voivat olla hankalia ja pitkällisiä.(Minun maajussiltani on molemmat olkapäät leikattu, kiertäjäkalvosimet olivat hiertyneet rikki tjsp...) Toivottavasti selvisit vain tälläisellä pienellä.

  VastaaPoista
 5. Paula: En kyllä ymmärrä minäkään! Vähän vielä vihoittelee, mutta yritän nyt ottaa sen kanssa rauhallisesti.

  Saila: Eikö olekin?

  Pepi: Joskus on sellaisia kausia, ettei lukeminen oikein inspiroi! Niistä pääsee kyllä yli :)

  Myrsky ja Minna: Pitäisi lukea enemmänkin englanniksi ja ruotsiksi. Ettei ihan kielet katoa kun niitä ei nyt juuri käytetä! Täytyy vain valita vähän helpompia kirjoja.

  VastaaPoista
 6. Olen vieraillut kaksi kertaa tuolla Battersean eläinkodissa. Vaikuttava paikka. Voin kertoa, että kuivin silmin en siitä käynnistä selvinnyt. Siellä kyllä panostetaan eläinten hoitoon ihan viimeisen päälle. Mutta silti. Kodittomat, niisk! Jos haluat myydä kirjan jossain vaiheessa, ostan sen sinulta mielelläni :-)

  VastaaPoista
 7. Snabelbacka: En olisi varmasti selvinnyt minäkään ilman nenäliinoja. En taida selvitä ilman kirjastakaan. Yritän pitää mielessä, jos olen joskus kirjaa myymässä.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.