keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Hups.

Tunnustus

Niin siinä sitten kävi, että kun jotain lähti arvostelemaan, osui se heti omaan nilkkaan. Nyt seuraa tunnustus. Minä olen aina käyttänyt parkkikiekkoa väärin. Olin aikalailla järkyttynyt kun luin tämän uutisen, seuraavana mieleen tulivat kaikki ne parkkisakot jotka olisin voinut saada. Koska parkkisakkoja on elämäni aikana tullut vain kaksi kertaa, olen ilmeisesti säästänyt tietämättäni aikalailla! 

Väitin myös ystävälleni, ettei minun parkkikiekkoni takana mitään lue. Anteeksi, se ei ollut totta. Siellähän on tekstiä vaikka kuinka. Ehkä ne oikeat parkkikiekon käyttöohjeetkin. Voisiko tästä vetää sellaisen johtopäätöksen, että yksinkertaisemmankin tavaran käyttöohjeet pitäisi aina lukea?Muutenkin iltapäivälehtien väärin-otsikointi on tuntunut vähenevän. Nyt on asioita kehoitettu tekemään oikeaoppisesti. Parempi niin.

10 kommenttia:

 1. Aina parkkikiekko ei ole osunut ehkä ihan tasan puoleen tai tasaan, mutta onneksi sitä lukeneet parkkipirkot ja -pekat ovat olleet järkeviä ihmisiä. Suomi on tiukkojen sääntöjen luvattu maa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti minunkin kohdalleni on sattunut ymmärtäväisiä pysäköinninvalvojia. Hyvä niin!

   Poista
 2. Hih hih! Joka päivä on mahdollisuus oppia jotain uutta. Hienoa!

  VastaaPoista
 3. Kiva kuva.
  No, mie olen niitä käyttöohjeiden lukijoita ja säästäjiä... Niuho mikä niuho.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tämä piirre kyllä minusta kuvaa niuhoutta yhtään. Sehän on hyvä, että tutustuu asioihin ja osaa niitä myös käyttää!

   Poista
 4. Opaskoiraa luetaan vasta äärimmäisessä hädässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi ehkä lukea useammin, ainakin minun. Tämä sen osoitti.

   Poista
 5. Parkkikiekkoa olen kyllä käyttänyt oikein silloin harvoin kun sellaista on tarvittu, mutta nyt tänä iltana oli Ylellä "Oletko aina silittänyt paitasi väärin - tässä asiantuntijan ohjeet". Sen taas olen melkoisella varmuudella tosiaankin tehnyt väärin.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.