sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Ajatuksen poikanen

ja pieni kokeilu

Siivotessakin voi saada ideoita tai ainakin pieniä ajatuksen poikasia. Jouluisia ajatuksia. Joku voi ajatella joko nyt ja joku toinen miettiä, että vasta nyt


Se lienee selvä, että tänne ei tänäkään vuonna tule joulukuusta. Ainakaan oikeaa. Pidän joulukuusesta kyllä, mutta pieni ääni sisälläni ajattelee sen olevan kovin epäekologista touhua. Muovikuusta minulla ei ole, enkä oikein tiedä haluanko edes. Joulupalloja rakastan. Ikisuosikkejani ovat valkoiset, hopeiset ja joulunpunaiset. Viime vuosina olen virittänyt ikkunoiden eteen rautalankoja ja laittanut niihin palloja roikkumaan. Se on ollut mielestäni kaunista, mutta en tiedä toimisiko nyt kun täällä asuu nuori kissaherra. 


Kun tänään sytytin valot portaikkoon, ryhdyin miettimään portaikon säleikköä. Voisiko siihen virittää jollainlailla joulupalloja? Edes niitä ei särkyviä? 


Ideaa oli kokeiltava. Siimaa kotoa ei löytynyt, joten pallot ovat tuossa nyt miten sattuu. Se on kuitenkin selvää, että joulukuuseni tulee olemaan tänä vuonna portaikon säleikkö. 

13 kommenttia:

 1. Ihana idea, kannatetaan! Meillä on myös ikkunassa joulupalloja, täytynee ottaa kuva blogiin.

  VastaaPoista
 2. Ihanan tunnelmallista. Säleikkö hoitamaan kuusen virkaa - hyvä ajatus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säleikkö ainakin pysyy pystyssä paremmin kuin kuusi!

   Poista
 3. Tuohan oli kiva idea! Ja ehkä jopa liian korkealla Sulo-pojalle ;-)

  VastaaPoista
 4. Oikein hyvä kompromissi kuuselle kun taloudessa koikeilunhaluinen nuorukainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huonekuusta olen kyllä miettinyt. Epäilen vaan olisiko täällä sille liian lämmin.

   Poista
 5. Hieno idea! Ja voi olla Sulo-turvallinenkin! Kuusi voisi tosiaan olla liian suuri houkutus teini-ikäiselle kissalle :D

  VastaaPoista
 6. Meillä on ollut jo monet joulunajat portaikossa/säleikössä joulukoristeet eli kuusen virkaa ovat tehneet särkymättömät joulukellot ja pallot. Kesäkodin jouluun kuuluu joulukuusi ja ihme kyllä se on saanut olla rauhassa, alaoksille olen ripustellut kisojen joulukoristeita joita sitten löytyy sieltä sun täältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaavaista laittaa kissoillekin omat joulukoristeet!

   Poista
 7. Oi, tuosta tulee kaunis joulupuu ♥

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.