Sivut

maanantai 22. joulukuuta 2014

Valoa kohden

Vihdoin

Nyt mennään kohti valoisampaa aikaa, vihdoin. Marraskuu oli ikävä. Aurinkoa ei juuri näkynyt, joulukuu on ollut huomattavasti parempi. Sunnuntaina tuli lunta hetken, tänään hieman enemmän. Maisema kirkastui ja lumityöt ovat hyvää liikuntaa. Ei tarvisi sitten kuitenkaan liiotella sen lumen kanssa, tämä riittäisi hyvin. 

Lukuvuorossa: McCarthy Mary Eikä lintuset laula, Karisto 1997, ostos divarista, 5 eur. 

10 kommenttia:

 1. Meillä on maa valkoinen, mutta en kuitenkaan ryhtynyt lumitöihin, portaat vain lakaisin. Näyttää, että teillä on tullut enemmän tuota valkoista ainetta. Nyt mennään valoa kohti ja lumi riittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja lisää on tullut! Siellä voisi kohta jo hiihtääkin. Lumi on lähes häikäissyt kun sen kanssa on tarjoiltu aurinkoakin.

   Poista
 2. Mies herätti maanantaina klo 1 jälkeen ja sanoi että huomasinko että maapallo ihan nytkähti, kun se kääntyi kohti kesän valoa.. Vastaukseni: "Ole hiljaa, minä nukun!" :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin tärkeän asian meinasit ihan ohittaa, onneksi miehesi herätti! :)

   Poista
 3. Niin kaunista oli, kun aamulla kävelin tuolla! Ihanaa kun on lunta. Sanoo hän, kunnes liukastuu ja taittaa kaikki luunsa, höh öh öh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunista on edelleen, mutta lumiaurojen jäljiltä petollisen liukasta!

   Poista
 4. Luminen maisema on kaunis, nautitaan nyt kun ei tiedä kauanko tätä riittää :). Jo tieto siitä että valon määrä lisääntyy, auttaa kestämään tätä pimeyttä ja onneksi nyt on lunta ja joulu ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen joulu on kieltämättä oikein mukava! Tällä määrällä lunta pärjäisin koko lopputalven.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.