sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Hyvää uutta vuotta!

Tänä vuonna minä...

...löydän töitä
...muistan kaikkien ystävävieni syntymäpäivät
...siivoan useammin
...saan Namu-kissan Sulon kaveriksi (Pinkkitassun Hagar, EUR d 22)
...en jätä tavaroita lojumaan
...otan rennosti
...innostun uudesta

ja vaikka mitä. Uudenvuodenlupauksiin en usko, mutta aina on oikea aika tarkastella tottumuksiaan, ajatuksiaan ja toimintatapojaan. Joskus olen jostain lukenut, että vaatii 19 kertaa, jotta saa jostain asiasta itsellensä tavan. Ei se ole paljoa ja kun tähän uskoo, se varmasti myös toimii.


Se on vielä epäselvää minkä uuden taidon tai harrastuksen minä tänä vuonna itselleni hankin.

Aikaisempia ovat olleet virkkaus (ei sopinut minulle), bloggaus (koukussa ollaan), taloyhtiön hallituksen jäsen ja sen mukanaan tuomat kommervenkit, jooga (nyt olen ilmoittautunut viidennelle hathajoogakurssille).

Ideoita?

19 kommenttia:

 1. Ihana Namu!
  Ääk, ei mitään ideoita nyt pukkaa harrastukseksi. En ole itsellenikään miettinyt mitään uudenvuodenlupauksia, en oikein harrasta niitä. Syksyllä keksin jonkun lupauksen, mutta nyt en muista yhtään, mikä se olisi ollut... se oli kai lokakuunlupaus, mutta mikähän se oli... joku hyvä juttu, mitä täytyy alkaa tehdä ja kai muistaakseni aloitinkin. Vaikeita nää lupaukset, dementikoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin hieman muistelen, että jotain olisit luvannut. En kyllä vaan muista mitä! Eli samanlainen dementikko täälläkin :)

   Poista
 2. Miten olisi joku kieli, jos ei nyt ihan "kokonaan", niin lomareissusanastoa? Tai sitten joku peli, shakki, tammi, korttipeli tms? Jos virkkaus ei napannut, niin entä neulominen tai jos jo neulot niin sen saralla joku uusi juttu, palmikko, kirjoneule jne? Tai ota tavoitteeksi lukea kaikki ne tylsät klassikkokirjat, jotka olet tähän mennessä skipannut? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsityöt kyllä lasken pois. Tuo kieli on kiehtova vaihtoehto. Joskus olen miettinyt espanjaa.

   Poista
 3. Jos kuva on tulevasta Namusta, niin ompahan Suloinen! Jos ei ole, niin ihanaa joka tapauksessa kun Namu tulee, vähän kuin Muru:):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva on tulevasta Namusta :) Nimi tulee siitä, että kasvattaja oli pentujen synnyttyä tokaissut yhden olevan oikein namu.

   Poista
  2. Namut ja murut on mammojen kultia!

   Poista
 4. Tuo toka toivomus ei onnistuisi minulta, mutta onnea sinulle siinä asiassa.
  Se voi käydä niin, että eurooppalaiset lyhytkarvat vievät sydämesi niin tyystin ettei mitään muuta uutta harrastusta enää joukkoon sovi.
  Sitä niin helposti hurahtaa tähän kissojen maailmaan........kokemusta on......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurahtanut olen kyllä, mutta jos sitä nyt jotain muuta kuitenkin. Ihan vastapainoksi.

   Poista
 5. Namu taitaa tuoda hiukan harrastuksia sinulle mukanaan. Vuosi sitten et suunnitellut, että Sulo tulisi kissaksesi. Monet asiat tulevat ihan itsestään, niin ettei vuotta aikaisemmin olisi vielä voinut kuvitella saati suunnitella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on. Toiset tulevat itsekseen ja toisia suunnitellaan. Ehkä me sitten sisustetaan Namun kanssa yhdessä?

   Poista
 6. Hyviä lupauksia kaikki. Meillä on yhteinen ongelma: mitä uutta asiaa kokeilisin. Äh! Ei tule mitään mieleen, mitään kiinnostavaa siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain uutta olisi hyvä keksiä ja kokeilla. Aika näyttää mitä se on!

   Poista
 7. Uskon, että toiveesi toteutuvat tänä vuonna :) Uudet ideat tulevat kyllä mieleen, kun on niiden aika. Minä olen jo vuosia pitänyt tavoitteena, että joka vuosi on kokeiltava ja koettava jotain uutta. Se pitää pirteänä. Monet harrastukset ovat tulleet ja menneet, jotkut jääneet. Syksyllä aloitin ranskan opiskelun, ja se on kyllä vienyt mukanaan. Saas nähdä mitä uutta vuonna 2015....

  VastaaPoista
 8. Kröhm. 19 kertaa tavaksi ei riitä. Mistähän tuo luku on tullut?

  VastaaPoista
 9. Hyvää vuotta 2015, toivottavasti toiveet toteutuvat. Voisin poimia itselleni listastasi kaikki siivousaiheiset tavoitteet... Namu on niin söpönsuloinen, osaat ottaa hienoja kuvia liikkuvista vipelötäjistä. Olen ihastellut Paulan kissojen eläväisiä kuvia moneen kertaan ja aina alkaa hymyilyttää.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.