tiistai 27. tammikuuta 2015

Raivausta

ja löytöjä

Minulla on kaikenlaisia arkistoja kaapit täynnä. Vaikka olenkin raivannut ja siivonnut, vielä riittää tekemistä. Toisia laatikoita olen vain siirtänyt paikasta toiseen muuttojen yhteydessä, enkä ole niiden sisältöihin sen paremmin tutustunut. Tänään päätin tehdä poikkeuksen.

Toisia löytöjäni ihmettelen ja toisista ilahdun. Niin kuin nyt tästä Porvoon Tarmon koripallokausikortista kaudelta 1976 - 1977. Otteluiden aikana minut löysi C-katsomosta, toiselta riviltä, paikalta numero 51. Aikamoinen investointi tuo 100 markkaa maksanut kausikortti. Ilmankos olen sen jo noin kymmenen vuotiaana ymmärtänyt säilöä kirjeenvaihtoystävieni kirjeiden joukkoon.Homma jatkuu ja työsarkaa on edessä.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. On! Tuli ihan yllätyksenä vastaan kirjeiden joukosta. Joku päivä tutkin vielä kaikki kirjeeni :)

   Poista
 2. Porvoon Tarmo :-D Urheiluseurojen nimet ovat niin huvittavia, tuulahduksia jostain menneeltä vuosisadalta! Eikä siinä ole vikaa, vaan on kivaa, että kaikkia logoja ja nimiä ei muuteta, jotain ymmärretään säilyttääkin (tai ei ole varaa muuttaa, ja tämä sama siunattu rahanpuute on myös pelastanut monta vanhaa taloa hirveiltä virheremonteilta!). Ja oma vaakunakin vielä!
  Hauska aikamatka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urheiluseurojen nimet ovat aika mahtipontisia. Onneksi kaikkia ei ole menty muuttamaan :)

   Poista
 3. Vanhoja kirjeitä... olen niin heittänyt kaikki moiset jo vuosia sitten rodeen :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläpä näitä onkin hillottu sitten oikein olan takaa :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.