maanantai 27. huhtikuuta 2015

Haaste

ja siihen vastaaminen

Sain jo hetki sitten haasteen Mrs Nobodyltä. Kysymykset ovat vaikeita.1. Mikä on sinun erikoisin tai kummallisin taitosi? Mielestäni minulla ei ole kummallisia taitoja. Tai ehkä se, että päivitän kissablogiani (lähes) päivittäin. Vastaan siis mielikuvitus. 

2. Mistä oman elämäsi seikasta olet kaikkein kiitollisin? Saamistani opeista, keräämistäni kokemuksista, ystävistäni. Ja jos vain yhtä vastausta halutaan, vastaan ystävistäni. 


3. Jos sinun tulisi valita ainoastaan yksi kirja, jonka saisit lukea elämäsi aikana, mikä se olisi? Monte Christon kreivi. 


4. Jos voisit olla päivän ajan joku historiallinen henkilö, kuka olisit? Adolf Hitler ja muuttaisin tuona päivänä historian kulun. 


5. Jos voisit muuttua päiväksi eläimeksi, miksi eläimeksi haluaisit muuttua? Kai se olisi kissan sielunelämään hyvä tutustua. 


6. Mikä on mielestäsi paras lautapeli/korttipeli?
Tykkään seiskasta (korttipeli). 
7. Milloin lauloit viimeksi ? Perjantaina autossa, matkalla mummulaan. 


8. Soitin,josta lähtee ihanin ääni? Ihminen. 


9. Mikä asia saa sinut lähes aina hymyilemään?
Ehkä ei nyt mikään yllätys, mutta vastaan, että kissat. 


10. Mikä on sellainen asia, mistä ei mielestäsi saa vitsailla? Hmmm...Joku viisas on joskus sanonut, että huumori on selviytymiskeino. Tai jotain sinne päin. En osaa vastata. Tietynlainen mauttomuus vitsailussa ei uppoa, sarkasmi on mielestäni paras huumorinlaji ja brittihuumori ehdotonta aatelia. Tilannehuumorista tykkään, nopeista väläytyksistä. Sellaisista, jotka eivät jälkikäteen selostettuina tunnu missään. 


11. Mikä on mielestäsi uskomattomin asia minkä ihminen on tehnyt (hyvässä tai pahassa)?
Katsoin eilen dokumentin keskitysleireistä, joten ei tässä kyllä muuta voi vastata. Hyvää kansallista veteraanipäivää kaikille! 

10 kommenttia:

 1. Hyvin selvisit näistä kiperistä kysymyksistä. Seiskaa meilläkin pelattiin paljon, enää en muista miten se meni. Mitähän tapahtuisi jos Naukulassa olisi yhden päivän kolme kissaa, kuka olisikaan pomo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäilen, etten ainakaan minä! Olisin kissana sen verran uusi ja ehkä omituinen.

   Poista
 2. Mielikuvitus on oiva kaveri ja huumorintaju toinen, tilannekomiikka on alansa aatelia ja ja ja .....sulla oli hyvät vastaukset :D

  VastaaPoista
 3. Ajattelin pölliä tämän, mutta lie liian vaikea. Yksi kirja? YKSI kirja? Huh.

  Toi Hitler on kyllä kannatettava ajatus.

  VastaaPoista
 4. No selviydyit loistavasti, ei selvästikään ollut liian vaikeita :) Kiva kun vastailit!

  VastaaPoista
 5. Hitler oli aika terävä oivallus. Ja mielenkiintoisesti vastattu muutenkin.

  VastaaPoista
 6. Todella - vaikeita ja haastavia kysymyksiä, mutta selvisit hyvin.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.