lauantai 25. huhtikuuta 2015

Päivän saldo

Lauantai

Minulla on ollut auto kolme vuotta, tänään imuroin sen sisältä toisen kerran. Jalkatiloissa oli havunneulasia ja pieniä kiviä, pölyä kojelaudalla ja ikkunat likaiset. Yllättävän siisti, vaikka imuria piti kyllä näyttää jo viime kesänä. Jäi sitten välistä.


Äitini kanssa olen kierrellyt muutamat kirpputorit, nauttinut vuoden ensimmäiset grilliruuat, käynyt lauantaisaunassa ja juonut saunalimsat. Jos televisiosta tulisi Englannin liigaa, niin sitten vasta nostalgiselta tuntuisikin.


Tällä kerralla kirpputorilta tarttui mukaan pieni keltainen emalikannu, puolalainen. Se tulee toimimaan kastelukannuna. Ehkä sitä voisi teekannunakin käyttää. Väri viehätti, keväällä kaipaan keltaista.12 kommenttia:

 1. Ihana kannu! Puolassa tunnutaan tehdyn emaleita, minullakin on jokunen kirpparilta hankittu kippo, joka on tehty Puolassa. Nostalginen olo tuli lauantaisaunasta ja limsasta :-D Ja tuosta ovesta, ihana vihreä retrolasi, voi että tykkään tuosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Retrolasi on vuodelta 1974, oli ehkä muotia silloin :)

   Poista
 2. soma kannu! - ja nyt täytyy sanoa, että lauantaisauna olis poikaa, sen verran iltaa kohti viileni, että nyt ei meinaa lämmetä millään. onneksi sentään on tuo takka, se töhöttää nyt lämmintä ;)

  VastaaPoista
 3. Hieno kannu ja keltainen kuuluu kevääseen ja Englanninliigan pelit lauantai-iltaan, ainakin siihen aikaan, kun isä väritelkun osti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri siihen aikaan eniten pelejä katselinkin, kun isäni ei koskaan suostunut kertomaan koska niitä puoliajan piirrettyjä tulee :)

   Poista
 4. Teillähän mukava lauantai on ollut! Meilläkin käytiin saunassa ja juotiin saunalimsat, mutta ei grillattu. Telkkarista tuli kyllä Englannin liigaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hitsi! Olisi ehkä pitänyt avata telkkari :)

   Poista
  2. Ei ehkä olisi auttanut pelkkä telkkarin avaaminen, koska Englannin liiga tulee maksukanavalta. Mutta tulee kuitenkin! ;)

   Poista
  3. No niin! Tästä näkee miten paljon tiedän mitä telkkarista tulee :)

   Poista
 5. Minäkin ihastelen tuota kannulöytöä. Ihanan kesäinen väri.
  Ja kauniita sinivuokkoja <3
  Parempi joskus kun ei koskaan tuo auton kevätsiivous :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannu on kyllä ihanan värinen! Onneksi löysin :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.