perjantai 24. huhtikuuta 2015

Hengähdystauko

Viikko vapaata

Tänään suljin viimeistä kertaa projektityöpaikkani oven. Vaikka tilanne haikea olikin, päällimmäisenä tunteena on silti ilo. Ilo siitä, että sain tehdä tuon ajan töitä, oppia ja kehittyä. Ilo siitä, että tutustuin uusiin ihmisiin. Ilo todella hienosta esimiehestä.


Viikon hengähdystauolle on suunnitelmia. Vierailla Porvoossa vanhemmillani kissojen kanssa, kierrellä parit kirpputorit, hankkia ystävälleni viisi isoa laatikkoa Brunbergin pusuja, pestä pyykkiä, siivota vaatekaapit (Jälleen kerran! Kuka niitä oikein sotkee?), hankkia kirja tavaroiden vähentämisestä ja niiden järjestyksessä pitämisestä ja kyllä, havaitsen tämän suunnitelmani ristiriitaisuuden. Lisäksi seurustelen ystävien kanssa ja juhlin vappua kuohujuomalla. Pihalla pitäisi tehdä kevättä ja siivouspäiväkin olisi syytä pitää.


Siinähän se hengähdystauko sitten menikin ja jos saan kaikki suunnittelemani asiat tehtyä, tunnen varmasti levänneeni ja jälleen kerran, saaneeni oikeita asioita aikaan.


Luontoakin olisi ihana päästä kuvaamaan. Tänään aloitin pilvistä.

8 kommenttia:

 1. Mukavaa vapaata viikkoa, Minun pitäisi myös hankkia kirja tavaroiden lajittelusta ja hävittämisestä.
  Oletko porvoolainen alkujaan? Tämä on nykyään jo ihan kiva paikka asustella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, olen alkujaan Porvoosta. Porvoon kirjakaupasta ei ainakaan tänään kirjaa löytynyt kun sitä aamutuimaan sieltä kävin kyselemässä.

   Poista
 2. Ihanat taivasmaisemat. Iloista väliviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Hyvin on lähtenyt väliviikko käyntiin. Sain imuroitua auton!

   Poista
 3. Mukavaa ja aurinkoista viikkoa! Siivoukseen ja tavaroiden vähentämiseen liittyviä toimia pitäisi meilläkin harrastaa ihan välttämättä. Saapa nähdä milloin sellaista tapahtuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan, että aikamonella olisi tarvetta vähennykseen. Ei taatusti olla ainoita!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.