torstai 14. toukokuuta 2015

Liesituulettimen valo

ja porkkanakeitto vuodelta 2013

Tänä aamuna käärin (yöpaitani) hihat ja ryhdyin vaihtamaan liesituulettimen lamppua heti herättyäni. Onhan tämä askar ollutkin jo muutaman hetken työlistallani. Nopea homma, mutta jostain syystä vain jäänyt odottamaan parempia aikoja. Syytetään nyt vaikka lisääntynyttä valoa, ettei tarvitse asian suhteen omaa saamattomuuttaan syyttää. 


Samantein päätin sitten irrottaa liesituulettimen osat ja pestä ne. Ja mitä minä löysinkään! Liesituulettimen sisäpuolelta löytyi epäonnisen porkkanakeittoni roiskeita. Roiskeita vuodelta 2013. Vuosikertaa. 

8 kommenttia:

 1. :) :) , löytö se on tuokin! :). Pitäisi vissiin tarkistaa, mitä omastani löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tiedä mitä löydätkään! Tuossa minun suojalevyssä on sellainen kiva ritilikkö, josta näköjään menee sisään myös roiskeita.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Täytyy kyllä sanoa, ettei käynyt edes mielessä!

   Poista
 3. Ai kun ihana kuulla tuo! Itse olen jossain mielenhäiriössä päättänyt, että tässä uudessa, vasta rempatussa kodissa "siivoan säännöllisesti ja huolella". Todennäköisesti minultakin löytyy parin vuoden päästä ruokahistoriaa liesituulettimesta... No, imuroida on onneksi pakko, ettei joudu kahlaamaan kissanhiekassa ja karvapalloissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Imurointia kieltämättä joutuu harrastamaan hieman enemmän kuin liesituulettimen puhdstusta!

   Poista
 4. Minusta tuntuu, että taidan tulevina aikoina tehdä vastaavanlaisia löydöksiä, paitsi että se on bataattikeittoa ja peräisin tämän vuoden maaliskuulta...

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.