sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Hengissä!

Ruusu

Sain viime vuonna Paula-ystävältäni ruusun, Helmi-kissani muistolle. Viime kesän ruusu vietti ruukussa kauniisti kukkien. Syksymmällä istutin sen etupihalleni yhdessä Sulo-kissan sijaismammalta Tellikseltä saamani äitienpäiväruusun kanssa.
Näyttäisi siltä, että ainakin muistoruusu on selvinnyt lauhasta talvesta voittajana. Äitienpäiväruususta en ole vielä ihan varma. Muuten etupihan pieni kukkapenkki näyttää nyt tältä. Syksyllä siitä otettiin pois pelkkää vartta olevat aroniat ja tarkoituksena on tehdä tästä hieno kukkapenkki. Siihen on vielä matkaa, mutta mikäs kiire tässä nyt on.

Oikein hyvää äitienpäivää äidilleni ja muille äideille ja emoille ja sijaisäideille! 

8 kommenttia:

 1. Kiitos <3 Hyvää äitienpäivää myös Naukulaan. Hienoa, että muistoruusu on hengissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Ja ilokseni huomasin myös elämäni ensimmäisen äitienpäiväruusun olevan elossa.

   Poista
 2. Kiitos, samoin Naukulan mammalle ♥

  VastaaPoista
 3. Kas vain. Mä sain työhuonekaveriltani ruusun Harmaan muistolle. Se on huoneessamme vielä nippanappa hengissä. Huomenna on tarkoitus istuttaa se salaa työpaikan pihalle. Toivottavasti sen käy yhtä hyvin!

  VastaaPoista
 4. Kiva että Helmin ruusu on vielä hengissä. Onhan tuo jo nytkin ihana kevätpenkki. Sain viime kesänä kukkapnkistäsi vaikutteita ja hankin silloin muutaman rönsyakankaalin taimen. Ja tänä kesänä marunaa. Sitä sinulla muistaakseni oli siinä kuistin toisella puolella olevassa penkissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maruna minulta löytyy kyllä! Inspiraatiosta saat kyllä kiittää Saaripalstan Sailaa joka aikanaan kuiskasi taimikauppiaalle etupihani olevan itään päin.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.