maanantai 4. toukokuuta 2015

Laiska töitään...

luettelee

Siitä huolimatta, sain tehtyä suurinpiirtein kaikki mitä lomaviikolleni kuvittelinkin. Aikalailla otti voimien päälle ja päiväunet tuli nautittua useampanakin päivänä.


Tänään oli taas aika opetella työläisen rytmiin ja herätyskello oli soimassa. Vaan eipä sitä tarvittu kun karvakaksikko ja ulkona laulelevat linnut hoitavat herätyksen näppärästi aamuauringon avustaessa tehtävässä.

PS: Ikkunat ovat edelleen kyllä pesemättä!

13 kommenttia:

 1. Onnea uuteen työhön ja mitä sitä vielä ikkunoita pesemään kun siitepölyaika on vasta tulossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosiaan, tuo onkin erittäin pätevä ja hyvä syy viivyttää tuota ikkunoidenpesuhommaa.

   Poista
 2. Minä sain sinulta virikkeitä ja siivosin keittiön kaappeja viikonloppuna. Ikkunat on pesty jo edellisviikolla. Tosin kierrätykseen on edelleen viemättä tavaraa ja pari muuta kaappia ja varastokoppi ne vasta siivoamisen tarpeessa olisikin! Ja nämä asiat olisi saanut jo tehdä toissa vuonna viimeistään...

  Onnea ja menestystä uuteen työpaikkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä hienoa, että täältä on tullut tuollaisia virikkeitä :D

   Poista
 3. Ihanaa, tuli viikko sopivaan aikaan sikäli, että nyt on ihmisen energiatasokin korkeimmillaan. Ikkunoita ei pidäkään kuulemma pestä niin kauan kuin puissa ei ole lehtiä, linnut törmäilevät herkästi ikkunoihin vielä etenkin, jos ne ovat LIIAN KIRKKAITA (huom. sanavalinta, eli ei siis hyvin pestyjä tai muuta masentavaa).
  Nam mikä kuva, ääh, kuolen nälkään - kukas keittäis kananmunat jne. Nyt heti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen erittäin hyvä syy olla pesemättä ikkunoita....Odottelemme siis siitepölykauden jälkeisiä aikoja kun puissa on kunnon lehdet.

   Poista
 4. Minulle tuli munaleipähimo eräällä vierailulla hiljattain... Nam. Hienoa aloittaa uusi työ näin upeana toukokuun päivänä ja karvakaksikon enemmän tai vähemmän lempeästi herättämänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karvakaksikko herättää takuuvarmasti minut jo ennen kelloa!

   Poista
 5. On herkullinen tuo munavoileipä, melkein jo sitä maistelin. Uusi kevät, uusi työ ja kotona vielä niin uutukaiset kissaystävät......kaikkea hyvää kevätpäiviin sinne teille.

  VastaaPoista
 6. Miten tämä aika vaan katoaa ? Mun on pitänyt jo aikoja sitten onnitella uudesta työstä eli onnea tosi paljon ! Ihanaa, että asiat lopulta loksahtivat paikoilleen ♥

  Ps. Mullekin maistuisi toi leipä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu kyllä siltä, että nyt alkoivat asiat loksahtelemaan paikoilleen. Olen tosi tyytyväinen.

   Poista
 7. Erittäin myöhästyneet onnittelut uuden työpaikan johdosta!! Hieno homma kertakaikkiaan <3

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.