lauantai 8. huhtikuuta 2017

Messuilla

Kevät

Kävin tutustumassa Kevätmessujen tarjontaan. Hetki meni ennen kuin hahmotin missä on mitäkin, pienen pyörimisen jälkeen löysin kuitenkin mitä halusin. Sisusta! -messupuoli oli mielestäni pienehkö, samoin Lähiruoka & Luomu.

Ihastuin Home Villagen pieneen messuosastoon ja sen tarjontaan. Muutama tuote päätyi kotiinkin asti.

Tulppaaniniput olivat saman hintaisia kuin kaksi vuotta sitten, kahvila-alue keskellä isoa salia oli oivallisesti rajattu. Tuollainen kirjahyllyseinusta oli hauska ja loi tilan isoon tilaan. Osa näytteilleasettajista oli panostanut ja osa ei. Nähtävää oli paljon ja koska kevät on kuin rinnassa kupliva riemu, olisi ollut mukavaa jos se olisi näkynyt useammallakin messuosastolla.

Messulta löytyy kyllä katsottavaa, huomennakin ehtii vielä. Messut ovat avoinna klo 10 - 17.

5 kommenttia:

  1. Meinasin jos Luonnonkaunis-messuille huomenna. Ne on siinä vieressä, tai jotenkin jossain siivessä (sisäänkäynti Holiday Inn?!) Tällä kertaa en tajunnut liian myöhään, mutta aika myöhään kumminkin. Olin merkannut kalenteriin "kauneusmessut" ja sitten en löytänytkään netistä mitään infoa! Kunnes jostain pamahti sattumalta että Luonnonkaunis. No, rahat on käytännössä loppu mut onneksi 13.4. taas palkkapäivä.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.