torstai 18. toukokuuta 2017

Kesä tulee

oletko valmis?

En taida vielä olla valmis kesään. Haluaisin ensin kevään, sellaisen hetken jolloin tuntisin lämmön kylmän tuulen takana ja haistaisin kevään, mutta jos säätiedotuksiin uskoo kesä tulee huomenna.Eikä minulla ole kesävaatteitakaan! Mitä ihmettä minä viime kesänä käytin? Aina sama homma kun vuodenaika vaihtuu. Vaatekaupoille ei oikein olisi vara mennä kun ikkunaremontti tuo kustannuksia, perintövero myös. Vaan odotetaan ja katsotaan nyt ensin mitä sieltä huomenna tulee.

6 kommenttia:

 1. Eiköhän tässä keväistä epävarmuutta vielä tarjoilla sään puolesta. Komeesti sulla on kukkia jo.

  VastaaPoista
 2. Kyllä se kesä sitten tuli ja pakko oli kaivella viimekesäisiä vaatevarastoja josko joku vielä päälle mahtuisi..:)....ja taas päätin, että aloitan dietiin.....näkis sekin vaan..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummallista miten ei kauden vaihtuessa ole koskaan mitään päälle pantavaa.

   Poista
 3. Tää on tämmöinen välikesä. Viimeistään sunnuntaina pitäisi olla taas viileempää. Ehdit hyvin penkaista kaappeja, kyllä ne kesäromppeet jostain löytyy. Mullakin oli vielä äsken laatikkopinon alimpana, mutta kun tänään tarvitsi jo valkoisten farkkujen lisäksi muutakin kesävermettä, niin pitipä nostaa loota pintaan. Onneksi niin monet rätit on monikäyttöisiä ympäri vuoden. Muutenhan mulla ei ois kuin pino kesähousuja, kolme mekkoo ja kaksi paitaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti on. Mutta kun musta tuntuu, että paria edellistäkään kesää ei ole ollut.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.