lauantai 27. toukokuuta 2017

Lempeä lauantai

ja kylmä kun mikä!

Ystävällinen, tai ainakin kissamainen, herätys oli tänä aamuna kello 5.50. Hetken sinnittelin, seitsemän jälkeen oli noustava. Kissoille ruoka ja haahuilua yöpaidassa valoa ja ikkunoita ihaillen, ilmaisjakelulehti, tuoretta ananasta ja kookosvesi  (yök!), kissojen leikittämistä ja hetkeä myöhemmin aamukahvi ja espanjalaisia leivonnaisia (eläköön se saksalainen kauppa!). Lauantai, eikä kiirettä minnekään.


Tähän voisi vaikka tottua.

5 kommenttia:

 1. Kylmä on täälläkin.
  Onko kookkosveden juonnossa, joku taika..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pitäisi kuulemma auttaa nesteytyksessä, mene ja tiedä.

   Poista
 2. Mikä tuo kookosveden idea siis on ja mitä se oikeastaan on? Olen kuullut että se on kovasti suosittua nykyisin, mutta en ole oikein ymmärtänyt konseptia :-)

  Tuollaisen leivonnaisen taas ymmärtäisin vallan hyvin! Samoin lauantait ymmärrän, kissamaiset herätykset myös, ja ananaksen ja haahuilun. Kissojen ymmärtämisen kanssa on niin ja näin, koska meillä on kielimuuri. Siksi ovatkin niin kiehtovia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisen suosittua joo ja päätin kokeilla. Pitäisi auttaa nesteytyksessä ja painonhallinnassa ja vaikka missä. En taida toisten ostaa!

   Poista
 3. Kookosvettä minäkin ihmettelin, mutta sehän selvisi. Ananas on muuten myös hyvä nesteiden kierrättäjä ainakin minulla :)
  Aah, maitokahvia ja canapé, nam!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.