maanantai 29. toukokuuta 2017

Pyöräillen

töihin

Viime vuonna sain ja hankin syntymäpäivälahjakseni polkupyörän, enkä mennyt sillä töihin kertaakaan. Kesä kului vähän kuin sumussa isäni joutuessa kesäkuun alussa sairaalaan. Tänä keväänä olen jo kerran harkinnut lähteväni pyörällä, mutta viime tipassa keksin itselleni jonkun oikein hyvän tekosyyn.Huomiselle on sovittu treffit ystävän kanssa puolimatkaan. Pienen patistuksen saattelemana kävin tarkastamassa onko renkaissa ilmaa ja pakkasin reppuni. Lähtöaika ja treffiaika on synkronisoitu ja nyt pitää vielä toivoa ettei aamulla sada.

Jokohan nyt pääsisin matkaan?

9 kommenttia:

 1. Voi että, pyörätyömatkat on niin ihania! Linnunlaulua ja reippautta, aivotkin lähtevät toimimaan kivasti. Kaikkea ehtii ihailla paljon paremmin kuin autosta tai bussista. Toivottavasti teillä töissä on suihku :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli linnunlaulua, oli aurinkoa ja oli aika ihanaa.

   Poista
 2. Polkupyörä on aivan verraton vehjes työmatkan taittamiseen! Saatuaan raitista ilmaa ja hieman liikuntaa sekä Sailan mainitsemaa linnunlaulua ja hyviä maisemia heti aamusta, on paljon valmiimpi kohtaamaan päivän kälätykset :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu. Ja teikäläiselle taitaa olla muutenkin aika tärkeä vehje tuo polkupyörä.

   Poista
  2. No juu, onhan se. Kaiken alku, juuri ja perusta on mullakin työ- ja asiointimatkojen polkemisessa. Niin että katso vain, se voi joissain tapauksissa alkaa kovinkin innostamaan ;)

   Poista
 3. Hieno homma! Täällä paistaa ainakin aurinko...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko paistoi täälläkin, vaikka asteita oli alle 10.

   Poista
 4. Toivottavasti reissu meni hyvin! Meillä on pyörä vielä vajassa, kun työmatka on mukavampi taittaa kävellen kuin pyörällä (niin ja saa pelattua PoGo:a samalla).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meni oikein hyvin, vaikka istumalihaksissa tuntuukin nyt. Ja varmasti huomenna vielä enemmän. Jos minä kävelisin, siihen kuluisi aikaa kaksi tuntia suuntaansa. Vähän liikaa.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.